Μετάβαση στο περιεχόμενο

σταυρουλα85

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. σ'ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη για την παράλειψη της ειδικότητος μου!
  2. ευχαριστώ για την απάντηση.πάντως απ'ότι διάβασα και έχω καταλάβει πρέπει να πάρουμε άδεια για είσοδο έξοδο και όχι για κυκλοφοριακή σύνδεση,αφού πρόκειται για αγροτικο δρόμο.σωστα?
  3. καλησπέρα!έχουμε αγροτικές αποθήκες και η είσοδος προς αυτές γίνεται από αγροτική οδό.χρειαζόμαστε άδεια εισόδου εξόδου και ενώ πήγαμε στην τεχνική υπηρεσία του δήμου,ο υπάλληλος μας ζητάει εξτρα φωτισμό επί της οδου από αυτόν που ήδη υπάρχει δεξιά και αριστερά στον χώρο που οριοθετεί η πόρτα.τι προβλέπει ο νόμος για την είσοδο έξοδο από αγροτικό δρόμο;ποιο ΦΕΚ αναφέρεται στο ζητούμενο για να του το δείξουμε?ευχαριστώ προκαταβολικά!
  4. καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ακριβές πρέπει να ειναι ένα τοπογραφικο σχεδιάγραμμα οικοπεδου με κτίσμα μέσα με σκοπο την πωληση.εχω στα χερια μου ήδη ένα,απλά κάποιος άλλος μηχανικός το έχει βρει ελλειπές.
  5. συγνωμη για την παραπληροφορηση.προκειται για χωραφι και οχι για οικοπεδο.με τον ιδιοκτητη μιλησαμε μονο για τιμη.τα περαιτερω θελω να τα ψαξω μονη μου και μετα να παρω τη γνωμη ενος μηχανικου.απλα για το τοπογραφικο διαγραμμα που θα απευθυνθω?ευχαριστω και παλι!
  6. πρόκειται να αγοράσουμε ένα οικόπεδο εκτός σχεδίου πόλεως και θα ήθελα να μάθω που μπορώ να απευθυνθώ για να βρω τον αριθμό οικοπέδου έτσι ώστε να βρω περισσότερες λεπτομέρειες,όπως τα όρια του και τους συντελεστές δόμησης!ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.