Μετάβαση στο περιεχόμενο

lnepara

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

lnepara's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για το χρονο που διαθετετε.. Αποφασίσαμε να καταργήσουμε τη πισίνα για καθαρά οικονομικούς λόγους, όχι μόνο για τον έκτακτο φόρο αλλά και γιατί η συντήρησή της είναι πλέον δυσβάσταχτη. Ο "βούρκος" όπως πολύ σωστά το θέσατε είναι ένα από τα προβλήματα.
  2. Όχι όχι δεν θελω να κάνω κάποια κατασκευή από πάνω... Εννοώ την εργασία που θα γίνει μέσα στη πισίνα για να είναι στέρεο το έδαφος πάνω από τη πισίνα. Μας είπαν πως δεν μπορεί απλά να μπαζωθεί καθώς δεν μπορεί να αντέξει τόσο μεγάλο βάρος το τοιχίο που βρίσκεται πίσω από την πισίνα. Αναζητώ λοιπόν έναν τρόπο ωστε η εν λόγω πισίνα να κλείσει -να μην χρησιμοποιειται δηλαδη πια αλλά να δημιουργηθεί ενα έδαφος απο πάνω αρκετά στέρεο ώστε να μπορει να πατήσει κάποιος με ασφάλεια.
  3. Ωραία. Και αν υποθέσουμε πως βγαίνει αυτη η άδεια, εχετε μήπως υπ' όψιν σας τι υλικά θα ήταν καταλληλότερα για μια τέτοια εργασία καθώς το κύριο μέλημά μας είναι να γίνει μια κατασκεύη στέρεα και ασφαλής χωρίς υγρασίες κλπ.
  4. Συγνώμη δεν κατάλαβα... Τι σημαινει ξηλώνεις και μπαζώνεις? Η πισίνα είναι νόμιμη και δηλωμένη
  5. Καλησπέρα σας. Εχουμε μια πισίνα 5μ x 8μ και βάθος από 1μ έως και 2,80μ περίπου και θέλουμε να τη κλείσουμε. Δηλαδη να τη θέσουμε σε αχρηστία. Υπάρχει κάποιος τρόπος νομίζετε που θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο κι ισως να βάλουμε και κάποιο deck ή πλακάκι από πάνω ωστε να χρησιμοποιείται ως συνέχεια του κήπου? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.