Μετάβαση στο περιεχόμενο

stefanos33

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. θα καταχραστω την φιλοξενια του forum και θα θεσω ενα νεο ερωτημα. θελω να φτιαξω εναν εσωτερικο κηπο 7 μετρα πλατος-11 μετρα μηκος. φανταστειτε σαν ενα θερμοκηπιο τροπικων φυτων,με γκαζον στο δαπεδο αλλα αρχιτεκτονικα σχεδιασμενο με πτυσσομενα κρυσταλλα περιμετρικα.θα επικοινωνει με το υπολοιπο σπιτι.μια καλη,ποιοτικη κατασκευη και για τον χειμωνα. το προβλημα ειναι οτι δεν μου φτανει η δομηση-μου εχουν μεινει 15 τετραγωνικα. ο μηχανικος δεν βρισκει λυση.ο αρχιτεκτονας προτεινει ο εσωτερικος κηπος να σκεπαστει με τζαμια που ανοιγουν-ανοιγομενη οροφη.αυτη η λυση ομως ειναι πολυ ακριβη και δεν ειμαι σιγουρος αν δημιουργω αυθαιρετο. σας εχει τυχει κατι αναλογο??η δικια σας η γνωμη?
  2. ευχαριστω για τις απαντησεις σας κ. Γιαννη η ενημερωση η' η αναθεωρηση γινεται μονο οταν η αδεια ειναι αθεωρητη?
  3. η ενημερωση φακελου καθυστερει σαν διαδικασια?? νομιμοποιηση με το καινουργιο νομοσχεδιο??δεν γινεται η' δεν με συμφερει?? αν γινεται νομιμοποιηση,μπορει να την αναλαβει οποιοσδηποτε μηχανικος θελω? ευχαριστω πολυ
  4. γεια σας.θα ηθελα τα φωτα σας. εχω οικοδομικη αδεια 2010 για μεζονετα.δεν εχω παρει ρευμα. ειμαι σε ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ οικισμο. εχει γινει λαθος τοποθετηση του κτιριου μεσα στο οικοπεδο μου-δεν ειχα δωσει σημασια οταν εχτιζα.ενω δηλαδη τα πλευρικα ορια επρεπε βαση σχεδιου να ειναι 7.5 μετρα απο κοινωτικο χωματοδρομο και 5.5 μετρα απο το γειτονικο οικοπεδο στην πραγματικοτητα ειναι 9.5 μετρα τωρα απο τον κοινωτικο δρομο και 3.5 μετρα απο τον γειτονα.απομακρυνθηκα δηλαδη απο τον δρομο,αλλα φυσικα παραμενω μεσα στο οικοπεδο μου. η αδεια μου τελειωνει σε 5... μπορω να το νομιμοποιησω με το καινουργιο νομοσχεδιο??2 σημεια με προβληματιζουν΄ο οικισμος που ειναι παραδοσιακος και οτι η παραβαση απο τα πλευρικα ορια συμπεριλαμβανει στην μια πλευρα τον κοινωτικο δρομο. ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.