Μετάβαση στο περιεχόμενο

afmi

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ναι σκοπεύω να φέρω κάποιον ειδικό να το δεί όταν με το καλό θα μπορούμε ν αρχίσουμε τις διαδικασίες ανακαίνισης .(το σπίτι είναι σε πολύ καλή κατάσταση κ δν έχει παθει τπτ απο προηγούμενους σεισμούς ή απο κάτι άλλο)απλά θα ήθελα αν μπορείτε απο αυτά τα λίγα που σας είπα να μου πείτε αν γίνετε , κ αν όχι αν θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε το λόγο... Τέλος ο μηχανικός που θα πρέπει να ρωτήσω θα πρέπει να χει κάποια συγκεκριμένη ειδικότητα για να ξέρει αυτά τα θέματα?Δλδ για τι μηχανικό να ψάξω?
  2. Καλημέρα σας , όντας άσχετη από μηχανικά θέματα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Σε μονοκατοικία του 1970 διώροφη αλλά ο κάτω όροφος ημιυπόγειο γίνετε: 1)Το ημιυπόγειο έχει έναν χώρο (περίπου 10 τ.μ.) ανεκμετάλλευτο ο οποίος δεν ενώνεται με το σπίτι κ αυτή την στιγμή είναι κανονικά στην επιφάνεια του εδάφους κ λειτουργεί σαν αποθήκη με εξωτερική πόρτα , πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να σκαφτεί το έδαφος 50-60 εκατοστά κ να δημιουργηθεί κ πόρτα εσωτερικά που θα το ενώνει με το υπόλοιπο ημιυπόγειο ,αλλά μου είπαν (όχι κάποιος ειδικός)ότι επειδή είναι το πέδιλο(κάποιο θεμέλιο?) του σπιτιού σ αυτό το σημείο ότι δεν γίνετε. Υφίσταται κάτι τέτοιο? 2)Θέλω να ενώσω τους 2 ορόφους με εσωτερική σκάλα (ξύλινη-inox δεν μ απασχολεί, ότι γίνετε)υπάρχει περίπτωση να μην γίνετε γιατί θα υπάρξει πρόβλημα με την πλάκα του σπιτιού από άποψη ασφαλείας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.