Μετάβαση στο περιεχόμενο

TZINSEC

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by TZINSEC

  1. οκ ξεκαθάρισε αυτό. Να επανέλθω λίγο SIGIO στο θέμα μου. Όταν λες : όταν , εννοείς ανα πάσα στιγμή ( πχ και του χρόνου αν καλύψω το ποσόν) ή μετά απο τριετία (έτσι έμαθα από φίλο ) ?
  2. Sigio σε ευχαριστώ πολύ. Να και ένα ευχάριστο νέο. Φίλε Kane πρέπει να γίνει συμφωνητικό από την αρχή του έργου για υπεργολαβία και να έχει θεωρηθεί από την ΔΟΥ σου ΑΛΛΑ αν η εκάστοτε ΤΥ το δέχεται καντο . Δεν απαιτείται απο πουθενά (από όσο ξέρω βεβαια) δικαιολογητικό υπεργολαβίας. Εφόσον το υπογράφει η ΤΥ ... τελειώνει εκεί το θέμα. και για τον φίλο προηγούμενα έχει δίκιο .Δεν το διευκρίνησα . Λείγει το ΜΕΕΠ μου όχι το ΜΕΚ μου.
  3. Οπότε να συνεχίσω το σκεπτικό μου και την απορία μου. Έχω πιστοποιητικό μόνο για 150 χιλιάδες (δηλ δεν καλύπτω τα 300 χιλιάρικα για ΜΕΚ Γ) .Επειδή όμως λήγει το πτυχίο μου θα πρέπει να το ανανεώσω τουλάχιστον στην ισχύουσα του τάξη (ΜΕΚ Β) . Το πιστοποιητικό που έχω, θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω μετά από τρία χρόνια για να φτάσω τις 300 χιλ. ( με προφανώς κι άλλα που θα έχω μαζέψει ως τότε?…. λέμε τώρα ) ?
  4. Ετσι… ευχαριστώ πολύ παίδες. Αν και το βρίσκω άδικο εφόσον μιλάμε για εμπειρία. Το ποσόν του προϋπολογισμού δείχνει το κόστος των εργασιών τις οποίες εντέλει εκτελώ.Το αν μπορώ να τις εκτελέσω με μικρότερο κόστος είναι θέμα δικό μου. Η εμπειρία που θα πάρω από τις εργασίες δεν αλλάζει….
  5. Φίλοι συνάδελφοι καλησπέρα και καλώς σας βρήκα μια και είναι το πρώτο μου post. Μία ερώτηση σχετικά με το ΜΕΚ. Θέλω να πάω από ΜΕΚ Β σε ΜΕΚ Γ στα οικ. Έχω έργα προυπολογισμού 400.000 € πχ αλλά με τις εκπτώσεις των δημοπρασιών γίνονται ας πούμε 200.000 € ( < 300.000 που απαιτείται). Ποιο ποσόν έχω δικαίωμα να χρησιμοποιήσω , το 400.000 που με καλύπτει ή το 200.000 που δεν με καλύπτει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.