Μετάβαση στο περιεχόμενο

matzik

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. σε ευχαριστω highlander,το θελω πραγματικα οχι για την αξια αν τυχον πουληθει για εμενα να ειναι πιο φωτεινα και ευχαριστα τα δωματια.δεν ξερω με ερχεται να παρω το βαριο και να το ανοιξω ενα πρωι και οσον αφορα τη θερμομονωση ουτε ενα φελιζολ δεν εχει ενα απλο τουβλο εχει ασε τι λεει στα χαρτια.και ο συγκεκριμενος εργολαβος ηταν ο πιο επιπολαιος που υπηρχε στην περιοχη απλα ηταν πιο φθηνος.αλλα φταιω εγω που θελω ο,τι κανω να ειμαι νομιμος.απο τη στιγμη που δε δημιουργω προβλημα στο σπιτι σε περιπτωση σεισμου(εδω αλλοι χτιζουν τα μπαλκονια,βαζουν τριτο οροφο σε σπιτια με αδεια για δυο)ο καθενας κανει ο,τι θελει,σε οικοπεδα(200 τετραγωνικα μετρα στην περιοχη μου στο αλλο μας σπιτι) με 60% καλυψη αυτοι χτιζουν 80% χτιζουν ολο το οικοπεδο εχουν καταστρεψει την περιοχη δεν υπαρχει ακαλυπτος.τα παλια κτιρια ολα ηταν κανονικα με τους ακαλυπτους ok.μετα χαθηκε η μπαλα με τα λαδωματα τα τελευταια 15 χρονια.ντροπη σ αυτους που καταστρεψανε τους οικισμους.Υπαρχουν ανθρωποι που χτισαν ολοκληρα σπιτια στο δασος χωρις αδεια και εγω φοβαμαι να ανοιξω ενα παραθυρο.λυπαμαι πολυ για αυτην την καταντια μας.και ομως εγω δε θα το ανοιξω αλλα ο καθε ηλιθιος που ειχε μεσο και λαδωνε εκανε ο,τι ηθελε ευχαριστω για τις πληροφοριες και συγνωμη για την οργη μου.
  2. οι αμοιβες των μηχανικων σιγουρα διαφερουν απο εναν επαγγελματια σε αλλον απλα αν γνωριζετε ποσο μπορει να ειναι τα παραβολα,χαρτοσημα κτλ που πρεπει να πληρωσω στην πολεοδομια για να βγαλω αυτην την οικοδομικη αδεια ωστε να μπορεσω να ανοιξω αυτα τα δυο παραθυρα.συγχωρεστε με αν σας κουρασα.απλα θελω πριν ενοχλησω εναν μηχανικο να γνωριζω πανω κατω ποσο μεγαλη διαδικασια χρειαζεται σε χρονο και σε κοστος και ολα αυτα στο περιπου. ευχαριστω
  3. ευχαριστω και ποσο μπορει να ειναι το κοστος στο περιπου για να εκδοθει αυτη η αδεια?πρεπει να απευθυνθω στο μηχανικο που εκανε τη μελετη πριν 4 χρονια ή το ιδιο ειναι σε οποιον και να παω?μιλαμε για πανω απο χιλια ευρω?
  4. καλησπερα σε ολους και μπραβο για το ωραιο αυτο forum. εχω ενα οροφοδιαμερισμα 55 τμ σε δευτερο οροφο σε δυοροφη οικδομη με ισογειο.το οικοπεδο που χτιστηκε απο εργολαβο αποτελειται απο 4 τετοιες οικοδομες(12 οροφοδιαμερισματα). τα 3 απο τα 4 συνορα αυτου του οικοπεδου ειναι δρομοι.παρ ολα αυτα ο εργολαβος χρησιμοποιησε μονο τους δυο απο τους τρεις δρομος στο να εχει θεα στις .δε μπορω να καταλαβω γιατι,η πλευρα που κοιταει στο βορρα δεν εχει ουτε ενα παραθυρο πλην απο αυτο της τουαλετας,κατω απο αυτο υπαρχει κανονικα πεζοδρομιο και δρομος.σ αυτην την πλευρα θελω να ανοιξω παραθυρα να κοιτανε τα δυο υπνοδωματια.δηλαδη αν γινει αυτο αμεσως αμεσως το διαμερισμα μετατρεπεται σε γωνιακο.καποιος μου ειπε θελει ξανα Ο.Α δε γινεται με μικρης κλιμακας?(εχω διαβασει οτι αλλαζει η οψη)και αν θελω να ειμαι εντελως νομιμος για ενδεχομενη καταγελλεια ποσο θα μου στοιχισει αυτη η αδεια? αξιζει τον κοπο για δυο παραθυρα?και τι γινεται με τους δυο ιδιοκτητες απο κατω πρεπει να υπογραψουν και αυτοι?η αληθεια ειναι οτι ολοι εκει γυρω ειναι φιλοι μου,αλλα φοβαμαι μην αποδειχθει το αντιθετο σας ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.