Μετάβαση στο περιεχόμενο

ra_kit

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ

ra_kit's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δε γνωρίζει κανείς? Με ενδιαφέρει σαν ένοικος της πολυκατοικίας γιατι μάλλον θα πάει δικαστικά το θέμα!
  2. Όπως ανεφερα η πολυκατοικία είναι 40 χρόνων. Πολλοί από τους σωλήνες μέσα στη 40ετία χρειάστηκαν επισκευή και πλέον δεν είναι σε πάτωμα αλλά είναι εξωτερικοί εντός του καταστήματος του. Κάποιος από τους παλιότερους που δεν είχαν επισκευαστεί έσπασε και με αφορμή αυτό το γεγονός ζητάει να αλλάξουν όλοι οι σωλήνες και αυτοί που έχουν επισκευαστεί πρόσφατα. Αυτό που λέει ότι θέλει είναι να περνάει μια κεντρική από το μαγαζί του και σε άλλο σημείο πιο πάνω άσχετα με το μαγαζί του να διακλαδίζονται! Όπως είπα οι μετρητές είναι ακριβώς έξω από το κατάστημα. Εγώ το θεωρώ παράλογο αλλά με ενδιαφέρει ο νόμος τι λέει όχι η παραξενιά του καθένα! Επίσημη οδηγία υπάρχει για επισκευή και κατασκευη σωλήνων ύδρευσης (δεν μπορώ να ανοίξω κανένα αρχείο ΤΟΤΕΕ)?
  3. Όταν περνάνε σωλήνες ύδρευσης πολυκατοικίας μέσα από κατάστημα (που ανήκει στην πολυκατοικία) πως πρέπει να είναι οι σωλήνες? Η πολυκατοικία είναι παλιά (40 χρόνια) Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος (συμβουλευόμενος το καταστατικό της πολυκατοικίας) θέλει να περνάνε όλες μαζί μέσα από το μαγαζί και μετά να διακλαδίζονται. Οι μετρητές βέβαια είναι έξω από το μαγαζί! Εγώ δεν έχω ιδέα και ψάχνω να βρω ένα κανονισμό επίσημο που να ισχύει. Μπορεί κανείς να πει τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.