Μετάβαση στο περιεχόμενο

AFRODITH

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Η διαμπερής ρωγμη ειναι απο κολωνα σε κολώνα. Οι αναμονές είναι περασμένες με προστατευτικό κατά της σκουριάς και βαμμένες. Ο λόγος που δεν έκανα πλήρη μόνωση κ αρκέστηκα στο πρόχειρο ελαστομερές, είναι διότι ήλπιζα με την αναμενόμενη μείωση ΦΠΑ στις κατασκευές να χτίσω ένα ακόμη όροφο κ μετά να μονώσω.θα υπάρξει ικανοποιητική λύση για αυτό το χειμώνα τουλάχιστο χωρίς την πλήρη μόνωση?κ που κυμαίνεται το κόστος? Ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, επισυνάπτω και σχετικές φωτογραφίες.
  3. Το ακίνητο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας,κατασκευή 1997. Δεν υπήρχε κάποια μόνωση. Θα ανεβάσω φωτό,ευχαριστώ για την απάντηση.
  4. Αρχικά υπήρχε ρωγμή την οποία καλύψαμε κ βαψαμε.Εμφανίστηκε πάλι βάζοντας κ νερό σποραδικά (στην ταράτσα κάναμε ελαστομερή μόνωση-το κτήριο είναι 15ετίας).Φέτος άρχισαν να πέφτουν κομμάτια μπετού στο εσωτερικό του σπιτιού,ενώ σε άλλο σημείο εμφανίστηκε διαμπερής ρωγμή που βάζει νερό.Τι ενέργειες πρέπει να κάνω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.