Μετάβαση στο περιεχόμενο

simosz

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

simosz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. σε 70 αρι σπιτι ,με 5 δωματια 10 τετραγωνικων το 1, μια κουζινα μικρη και μπανιο,τι κοστος θα εχω για εγκατασταση -συνδεση (υπαρχει καυστηρας,λεβητας κ.τ.λ.)σωληνων,σωματων και 120λιτρ. μποιλερ.
  2. θελω να αλλαξω το διαχωριστικο νοβοπαν μεταξυ κουζινας και μπανιου με κατι πιο σταθερο και μονωτικο.Να επιλεξω τοιχο με τουβλο ή γυψοσανιδα ανθυγρη?απο αντοχη τι ειναι καλυτερο? τι κοστος εχει το καθενα μαζι με εργατικα?
  3. πως χωριζω μπανιο και κουζινα οταν ειναι στον ιδιο χωρο,υπαρχει διαχωρ.κοντρα πλακε κ συρομενη πορτα...κατι πιο λειτουργικο
  4. θελω να ριξω τοιχο 2,50χ2,50 στον κατω οροφο 2οροφου κτισματος που κατασκευαστηκε χωρις κολωνες με ζωναρια.πως θα ασφαλισω την σταθεροτητα του σπιτιου?ειναι τοιχος εξωτερικος για να μεγαλωσει ο χωρος,επειτα πιο εξω θα χτισω νεο εξωτ.τοιχο.στην ουσια θα κλεισω μια βεραντουλα 3 μ2.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.