Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos_karathan

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nikos_karathan

  1. Ευχαριστω!Σε περιπτωση ομως που ο 1 απο τους 2 εμπιπτει στον κοινωνικο συντελεστη και ο αλλος οχι?Πως υπολογιζονται τοτε?Δεν μπορει να χανεται και εδω το προνομιο νομιζω,ε? Ευχαριστω για τη βοηθεια!
  2. Θα ηθελα να ρωτησω αν προβλεπει ο νομος για τα αυθαιρετα την παρακατω περιπτωση : Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας υπολογίζεται ενιαίο πρόστιμο? Αν ο ένας από αυτούς εμπίπτει σε συγκεκριμένο συντελεστή (π.χ. κύρια και μοναδική κατοικία ή κοινωνικό κριτήριο) επωφελούνται και οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες? Επισης αν υπολογιζονται ξεχωριστα,τι ποσα θα πληρωσουν για τα αρχικα παραβολα?(ο καθενας τα μισα) Ευχαριστω και ελπιζω καποιος να μου απαντησει.
  3. Θα ηθελα να ρωτησω αν προβλεπει ο νομος για τα αυθαιρετα την παρακατω περιπτωση : Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας υπολογίζεται ενιαίο πρόστιμο? Αν ο ένας από αυτούς εμπίπτει σε συγκεκριμένο συντελεστή (π.χ. κύρια και μοναδική κατοικία ή κοινωνικό κριτήριο) επωφελούνται και οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες? Επισης αν υπολογιζονται ξεχωριστα,τι ποσα θα πληρωσουν για τα αρχικα παραβολα?(ο καθενας τα μισα)
  4. Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας υπολογίζεται ενιαίο πρόστιμο? Αν ο ένας από αυτούς εμπίπτει σε συγκεκριμένο συντελεστή (π.χ. κύρια και μοναδική κατοικία ή κοινωνικό κριτήριο) επωφελούνται και οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.