Μετάβαση στο περιεχόμενο

Zeus4

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zeus4's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. εαν ομως εγω δεν επιθυμω να τα φτασω σε μηκος στα ορια αγγυρωσης μπορω να θεωρησω οτι δεν λαμβανουν μερος σωστα? και συνεπως δεν τα υπολογιζω αθροιστικα με την στηριξη ανω εαν καταλαβα καλα σωστα?
  2. Καλησπερα συναδερφοι εχω μια απορια πανω στο σπασιμο των σιδερων στα δοκαρια. Συγκεκριμενα οταν ενα σιδερο ''σπαει'' παει να πει οτι δεν πηγαινει στην κατω στηριξη σωστα? π.χ εαν στο ανοιγμα εχω 4Φ20 και σπασω τα 2 θα εχω 2 ασπαστους οπλισμους στην κατω στηριξη και 2 πανω? Τα σπαστα πηγαινουν στηριξη πανω? Δηλαδη οταν θα ερθει η ωρα να κανω τον ελενχο για την επαρκια των σιδερων σε στηριξεις κατασκευαστικο και ανοιγμα (το γνωστο και ως σχονακι των μηχανικων με το 0.25 και 0.5) θα πρεπει να αθροισω στα σιδερα της στηριξης πανω τα σπαστα?Δηλαδη αν εχω 4Φ22 στην στηριξη πανω θα πρεπει να αθροισω τα 2Φ20?? ή τα σπαστα δεν λαμβανουν καθολου μερος στην αναλαβη ροπων της στηριξης ανω? Ευχαριστω εκ των προτερων
  3. πως μπαινουν τα σιδερα στις 3ερεστες ξερεις κανεις???

  4. σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου να σαι καλα θα το κανουμε ετσι και ο Θεος βοηθος σε ευχαριστω και παλι
  5. σε ευχαριστω πολυ φιλε ξεχασα να αναφερω οτι στα αριστερα της τετραερειστης εφαπτεται μια αμφιεριστη(μεγαλυτερου ly) και στην πανω πλευρα της ενας προβολος(μπαλκονι) ενω απο κατω με μια ακομα τετραερειστη ενω δεξια τιποτα. συνεπως εαν καταλαβα καλα εχω πακτωση πανω αριστερα και κατω??
  6. Καλησπερα συναδερφοι Εχω μια απορια πανω στις τετραερεστες γνωριζοντας μονο τα L συνεπως κ Leff.πως μπορεις να διακρινεις σε μια τετραερειστη σε ποια πλευρα της εχεις πακτωση και που κυλιση-αρθρωση?? Μας εχει βαλει θεμα εξαμηνου ο καθηγητης Στο μπετο κ εχουμε κολλησει σαν ομαδα. Στις λυμενες ασκησεις που μας εχει δωσει οι πλευρες με πακτωση ειναι εντονα σκουρες ενω στο θεμα ειναι κανονικες διχως ενδειξη. Υπαρχει τυπος που σου δινει η καποιος πινακας ποτε εχεις πακτωση η αρθρωση-κυλιση και σε ποιες πλευρες?? συγκεκριμενα τα στοιχεια lx=5 ly=5.25 cnom=2 C20/B400c gεπιστρ=1.3 qπλακας=2
  7. Καλησπερα σας εχω μπροστα μου ασκηση με ακροφυσιο που στελνει φλεβα νερου σε διαχυτη με μια εξοδο εχω ολα τα στοιχεια εμβαδο διατομης ταχυτητες παροχη τα παντα χρησιμοποιωντας ισοζυγιο γραμμικης ορμης κατα διευθυνση χ και ψ προσπαθω να βρω 2 αντιδρασεις Rx Ry την εχω κανει 100 φορες την ασκηση και καταληγω σε τρελα νουμερα πχ 4429.404νιουτον για τις αντιδρασεις Μια βοηθεια εαν μπορειτε θα την επισυναπτα αλλα με οριο σε pdf 137 κB δεν ανεβαινει για τον κανενα η ερωτηση μου ειναι εαν ειναι λογικο Τοσο ΜΕΓΑΛΟ νουμερο για μια αντιδραυση εμβαδο διατομης(κυλινδρος)=22.5 κοινο και εισοδο εξοδο ταχυτητα 0.42 παροχη 9.5 τριβες αμελητεες γνωριζω πως εφοσον δεν βλεπετε κατι ειναι δυσκολο να καταλαβεται αλλα εαν μπορειτε σας παρακαλω
  8. αδερφε ΘΕΟΣ σε ευχαριστω πολυ. Το μαθημα το κουτσοπαρακολουθησα αλλα ηταν και παπαρας ο καθηγητης και οσο να πεις και τα πιο απλα σου φαινονται ελαφρως κινεζικα αμα στα πεταει στη μουρη ετσι αφθαιρετα. να σε καλα και παλι σε ευχαριστω οσο για τον οπλισμο ειναι στην κριση μου αν θα επιλεξω Φ8 η φ10?
  9. καλημερα θα θελα να ρωτησω πως προκειπτει το d στον ελενχο λυγηροτητας πχ βρισκοντας απd=0.147 σαν επομενο βημα στις ασκησεις που χω λυμενες μπροστα μου λεει ΥΠΟΘΕΤΩ οπλισμο φ8 Αυτη η υποθεση πως γινετε??υπαρχει σχετικος πινακας?? Στην τελικη βρισκει h=17,6 αρα 18 και λεει ΟΠΟΤΕ d=15 αυτο το d=15 απο που βγαινει?? υπαρχει πινακας??υπαρχει τυπος??Η απλα στρογγυλοποιει?
  10. guys ευχαριστω θα δω τι μπορω να κανω με τις ασκησεις και αν δεν εδω ειμαστε
  11. δεν εχω παπαζογλου κυριαζοπουλο εχω φιλε δεν εχω καν ιδεα πως βγαινουν μηπως μπορεις να βοηθησεις :/ θελω να πω μηπως μπορεις να μου πεις με 2 λογια πως να τα υπολογισω με την παρεμβολη?
  12. Καλησπερα σε ολους σας Ειμαι φοιτητης 5 εξαμηνο στο ΤΕΙ αθηνας εργων υποδομης Δευτερα δινω οπλισμενο 1 και εχω φαει γερο κολλημα Εχω μπροστα μου ασκησεις λυμενες με πινακες czerny οταν πηγαινω στους πινακες για να βρω τα mx,mxy,my εαν δεν ειναι ακριβως οι περιπτωσεις των πινακων πχ το ly/lx 1.00 1.20 1.30 Κλπ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ας πουμε σε τετραερειστες πλακες με ελευθερη σε στρεψη στηριξη 4ων πλευρων εχω ly/lx=1.33 και μου βγαζει mx=16,47 my=31.20 mxy=17.40 απο που προκειπτουν αυτα τα νουμερα??? :confused: help εχω φαει φρικη
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.