Μετάβαση στο περιεχόμενο

ortoulix

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Σιδηροκατασκευες παντος τυπου - Ξυλολεβητες...Pc.. satelites...games..
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Σιδεράς

ortoulix's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σ'ευχαριστω φιλε με βοηθαει αρκετα..
  2. καλα φανταζεσαι ετσι θελω να το κανω αλλα αν δεν τα καταφερω θα κανω εναν με δικες μου διαστασεις(οχι ακριβως δικες μου αλλα αντιστοιχίες διαστασεις με εναν της Combi) και μετα αν γινετε να υπολογισω τα Kcal/h.. Αν καποιος γνωριζει πως υπολογιζουμε τα Kcal/h ενος λεβητα θα με βοηθούσε πολυ.. Σ'ευχαριστω ..
  3. Βασικα φιλε να σου πω οτι ειμαι συγκολλητής και πηρα την αποφαση να κανω μονος μου εναν ξυλολεβητα,οποτε την μοναδικη απορια που εχω μεχρι στιγμης ειναι ποιο πρεπει να ειναι το μεγεθος του δοχειου γιατι κατα τ'αλλα εχω παρει και θερμικη βαλβιδα ασφαλεις και μηχανικο θερμοστατη για το ανοιγοκλείσιμο του κλαπε. Μηπως ξερεις πως υπολογιζουμε τα Kcal ενος λεβητα?
  4. Ναι φιλε μου δοχειο διαστολης ηθελα να πω Συγνωμη
  5. Γεια σας παιδες γνωριζει κανεις να μου πει αν Μπορώ να βαλω δοχειο αδρανειας(κλειστο) 35 λιτρων σε εναν ξυλολεβητα 40ckal? και αν οχι ποσο λιτρα πρεπει να ειναι ?
  6. Απορια : Ποιος ειναι ο ποιο ασφαλες τροπος στην τοποθετηση δοχειου διαστολης ανοιχτου η κλειστου τυπου και ποσα λιτρα αντιστοιχα? Δηλαδη αν τοποθετησουμε εναν ξυλολεβητα 30 αρι ποσα λιτρα πρεπει να ειναι το δοχειο?Εχει να κανει με των αριθμο των σωματων?με τα λιτρα του λεβητα?
  7. μμμ δεν το ξερα οτι υπαρχουν ιδικοί χάλυβες και οτι εχει πόρους ο χαλυβας... Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον..αλλα μαλλον πρεπει να ψαχτω περισοτερο για αυτο το θεμα...
  8. Οταν λες προσοχη στην ποιοτητα του χάλυβα τι εννοείς ? 4mm και ο χωρος καυσης και τα εξωτερικά τοιχώματα δηλαδη ολη η κατασκευή? καi οι σωληνες χωρις ραφή πόσα mm?
  9. Την πολύ καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.. Θέλω να μου δώσει οποίος ξέρει τα τεχνικά χαρακτηριστικά για την κατασκευή ενος ξυλολεβητα 35.000 kcal/h για να ζεστάνω ενα σπιτι 100 τμ και οταν λεω τεχνικα χαρακτηριστικά εννοώ παχος λαμαρινας-σωληνων, διαστασεις χωρου καυσης και πολλα αλλα,Ολα αυτα γιατι εχω τον εξοπλισμό για να κατασκευάσω μονος μου κατι τέτοιο αλλα δεν εχω τους λεπτομερείς αριθμούς διαστασεων κ.ο.κ... Αν μπορει καποιος να βοηθησει ? Ευχαριστω εκ των προτερων..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.