Μετάβαση στο περιεχόμενο

Skotony

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Skotony's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ο γιατρός μου έχει δώσει χειρόγραφη γνωμάτευση-παραπεμπτικό και συνταγή ( 2 διαφορετικά χαρτιά). Στο βιβλιάριο τι ακριβώς χρειάζεται? Επίσης ο γιατρός ήταν στη λίστα του ΤΣΜΕΔΕ, δε θα έπρεπε να ξέρει τι να συμπληρώσει? Εγώ έπρεπε να του πω πως να κάνει τη δουλειά του?
  2. Να ρωτήσω κάτι τους πιο παλιούς: Πήγα σήμερα στο ΤΣΜΕΔΕ Αγ Παρασκευής με συνταγή οφθαλμίατρου, απόδειξη οφθαλμίατρου, απόδειξη οπτικού και μου είπαν ότι για να μου δώσουν τα λεφτά πρέπει να έχει γράψει ο οφθαλμίατρος παραπεμπτικό στο βιβλιάριο μου. Ισχύει αυτό?? Όταν είχα πάει στα κεντρικά του ΤΣΜΕΔΕ για οδοντίατρο που πάλι δεν είχε σημειώσει τίποτα ο γιατρός στο βιβλιάριο, μου το δεχτήκανε μια χαρά, και συμπληρώσανε το βιβλιάριο μόνοι τους με τα λεφτά που μου δώσαν. Τι ισχύει τελικά? Μήπως πρέπει να πάω κεντρικά για να κάνω τη δουλειά μου?
  3. Τελικά τι ισχύει στην Αγ. Παρασκευή? Χρειάζεται οπωσδήποτε λογαριασμός Τραπεζας Αττικής, ή τα δίνουν και μετρητά στο χέρι? Πριν μερικούς μήνες που είχα ρωτήσει είχαν πει ότι τα δίνουν στο χέρι, αλλά δε ξέρω αν άλλαξε πλέον αυτό. Τώρα δε σηκώνουν το τηλέφωνο :S
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.