Μετάβαση στο περιεχόμενο

giomar

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

giomar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα τελικά συνάδελφε έβγαλες άκρη με αυτό που έψαχνες?
  2. Καπως ετσι θα κινηθω. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση
  3. Ναι απο τον ιατρικο συλλογο για την ανανεωση της αδειας. Το θεμα δεν ειναι αν θα αδιαφορησουν ομως, ειναι μη βρω εγω το μπελα μου που βεβαιωσα οτι ειναι Χ.Κ.Χ.
  4. Μαλλον δεν το περιεγραψα σωστα... δεν εχει αλλαγη εσωτερικης διαρυθμισης, το περιγραμμα του ιατρειου ειναι διαφορετικο,αρα διαμερισματωση καθαρα.Καποια τετραγωνικα φαινονται στα σχεδια οτι ανηκουν στη διπλανη ιδιοκτησια. Απ'οτι καταλαβα πρεπει πρωτα να γινει τακτοποιηση και μετα να δωσω τις κατοψεις,σωστα?
  5. Καλησπερα Συναδελφοι. Εχω το εξης προβλημα: για την ανανεωση της αδειας ενος ιατρειου, ζητανε απο τον πελατη μου 2 κατοψεις που να αναγραφονται οι χωροι κυριας χρησης. Η κουζινα και το καθιστικο εχουν αυθαιρεσια διαμερισματωσης απ'οτι φαινεται απο τα σχεδια της πολεοδομιας. Πρεπει πρωτα να γινει δηλωση με το 4014 για την αυθαιρεσια και μετα να του δωσω τις κατοψεις που ζητα η κανω λαθος? Ευχαριστω
  6. Ξύλινη κατασκευή θα είναι, καλυπτόμενη με πανί ή ψάθινο. Όχι για φωτοβολταικά, διαμόρφωση του δώματος θέλει να κάνει ο πελάτης και αποτελεί κι αυτό μερος της. Στην πολεοδομία Αργυρούπολης ανήκει,παίζει κάποιο ρόλο?
  7. Γειά σας συνάδελφοι γνωρίζει κάποιος τι απαιτείται τελικά κατά ΝΟΚ για κατασκευή πέργκολας στο δωμα? οικ.άδεια, εξαρτημένο τοπογραφικό και μελέτη στατικής επάρκειας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.