Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΝΑΣΟΣ Γ

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Εστω οτι σε ενα υπογειο 90 τ.μ. υπαρχουν 4 θεσεις σταθμευσης και ο ιδιοκτητης εχει κανει κατοικια τις δυο εξ αυτων απο την μια πλευρα σε 45 τ.μ. (εστω την ανατολικη). Οι απεναντι θεσεις σταθμευσης πρακτικα ειναι λειτουργικες , δηλ στριβει και παρκαρει αυτοκινητο αλλα θεωρητικα δεν απομενει οσος χωρος απαιτει η πολεοδομια (μονιζω αποσταση 5,42 μετρα απο τον τοιχο της κατοικίας). Τι γινεται σε μια τετοια περιπτωση? Μπορει να γινει τακτοποιηση στον4014/11? μπορει καποιος να με βοηθήσει?
  2. ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ 90 Τ.Μ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΕ 45 Τ.Μ. (ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ). ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ , ΔΗΛ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΟΣΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ (ΜΟΝΙΖΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 5,42 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ). ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ4014/11? Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, Manolis gon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.