Μετάβαση στο περιεχόμενο

daskalos75

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by daskalos75

  1. οι θερμιδομετρητές αυτοί (heat cost allocators) η ακριβής ονομασία, συνδυάζονται με την τοποθέτηση θερμοστατικών κεφαλών σε κάθε καλοριφέρ. Οι θερμοστατικές κεφαλές ουσιαστικά οδηγούν σε μείωση της κατανάλωσης, η οποία αποτυπώνεται στους μετρητές. ουσιαστικά γίνεται μετατροπή σε αυτόνομη θέρμανση. Εάν προσθέσουμε και αντιστάθμιση, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Οι εταιρίες τηλεθέρμανσης στις Σέρρες και στην Πτολεμαΐδα, κάνουν χρήση αντιστάθμισης. Υπάρχουν σχετικές αναφορές σε έντυπο στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. ένας ωραίος οδηγός εξοικονόμησης ενέργειας, ελεύθερος για download.
  2. στοιχεία υπάρχουν, με ονόματα και διευθύνσεις. στη διάθεση σας.
  3. Τα συστήματα "ηλεκτρονικής θερμιδομέτρησης" λειτουργούν στην Ελλάδα εδώ και 3 4 χρόνια, με μεγάλη επιτυχία, σε αρκετές πόλεις της Β. Ελλάδας. Είναι πολύ αξιόπιστα και οδηγούν όντως σε εξοικονόμηση ενέργειας της τάξεως 20 - 30 %. έχουν καταγραφεί και μεγαλύτερα ποσοστά μείωσης κατανάλωσης, (είδα προσωπικά μείωση και 50%) αλλά αφορά συνήθως τον πρώτο μήνα λειτουργίας σε συνάρτηση με υψηλές μέσες θερμοκρασίες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.