Μετάβαση στο περιεχόμενο

dpapanikola

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Βόλος
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

dpapanikola's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κύριοι συνάδελφοι καλησπέρα σας. Έχω το εξής πρόβλημα: Ο δρόμος που περνάει δίπλα απ' το πατρικό μου, πρόκειται να μεγαλώσει κατά 2m και στο χώρο που θα μου πάρει υπάρχει μια αυθαίρετη τσιμεντένια σκάλα (χτισμένη προ 20ετίας) που οδηγεί στον πάνω όροφο της οικοδομής. Υπάρχει περίπτωση αν κάνω κάποια ένσταση-αίτηση προς το Δήμο, ώστε να αποτρέψω το γκρέμισμα, κι αν ναι πως πρέπει αυτή να διατυπωθεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων - στη διάθεσή σας για επιπλέων στοιχεία
  2. Δηλαδή δεν έχω καν το δικαίωμα να φτιάξω ένα βοηθητικό αποθηκευτικό χώρο; Μπορώ να αποθηκεύσω σε 6 μέτρα καθ' ύψος αλλά αν χωρίσω τον όγκο στα δύο είμαι παράνομος; Με την ίδια λογική αν βάλω ράφια στα 3 μέτρα είμαι παράνομος;
  3. Γεια σας και παρακαλώ για τη βοήθειά σας. Έχω δικαίωμα να κατασκευάσω πατάρι σε ένα καινούργιο κατάστημα που πρόκειται να νοικιάσω (πέραν του συντελεστή δόμησης); Το κατάστημα είναι 6 μέτρα ύψος και 80 τμ. Η άδεια με την οποία κατασκευάστηκε η οικοδομή είναι του ‘98. Τα σχέδια δεν δείχνουν πατάρι αλλά έχει γίνει υποδομή (δοκάρια στα 3 μέτρα). Θα πρέπει να προσέξω κάτι? Ευχαριστώ πολύ.
  4. Η πάροδος είναι κοινόχρηστη και στην άδεια δόμησης φαίνεται οτι από εκεί είναι η είσοδος σε χώρο στάθμευσης. Καράτε θα αρχίσω όμως και τον γείτονα δεν τον βλέπω καλά. Με τον δήμο όμως πως πρέπει να το χειριστώ? Με το μαλακό (αιτήσεις και παρακάλια) με το άγριο (καράτε) ή υπάρχει καμιά πιο αποτελεσματική μέθοδος?
  5. Συνάδελφοι mayday έχω πρόβλημα: Η πρόσβαση στις θέσεις παρκινγκ της πολυκατοικίας μου είναι μέσω μιας παρόδου που ξεκινάει από ένα στενό και καταλήγει στον ακάλυπτο και στη ράμπα για το υπόγειο της οικοδομής . Το πρόβλημα είναι ότι στο στενό μπροστά στην πάροδο παρκάρουν συχνά - πυκνά αυτοκίνητα και στήνονται καυγάδες τρικούβερτοι. Το ερώτημα είναι ποιά είναι η υπεύθυνη υπηρεσία για να βάλει την απαραίτητη σήμανση (κορύνες - κολωνάκια - σήματα – ζέβρες ) και πως μπορώ να τους ενεργοποιήσω. Σημειωτέων ότι απ' την τροχαία με παρέπεμψαν στο τμήμα συγκοινωνιακών μελετών του δήμου όπου και έκανα ανάλογη αίτηση αλλά απορρίφτηκε. Επίσης με τον γείτονα που είναι στη αρχή του παράδρομου δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις και αν βάλω κάτι μόνος μου είναι σίγουρο ότι θα το βγάλει. Τα "φώτα σας" γιατί θα πάθουν τα νεύρα μου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.