Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giota K.

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Giota K.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φτιάξαμε μια δίρυχη στέγη (στενόμακρη) που θα χρησιμοποιηθεί ως σοφίτα. Από τη μία πλευρά των 9m τα 2m (2m μήκος 9m πλάτος) θα είναι μεν σκεπασμένα αλλά θα χρησιμοποιηθούν ως μπαλκόνι. Όταν όμως θα βρέχει ίσως από τα κάγκελα να πέφτει λίγο νερό. Γι αυτό η υγρομόνωση με ενδιαφέρει μόνο για το κομμάτι των 2 από τα 14m μήκος της στέγης. Πιστεύω οτι θα βρω μια λύση. Πάντως για ακόμη μια φορά σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ήσασταν πολύ σαφής.
  2. Τα 14 ευρώ είναι αποδεκτό κόστος εάν έχουν αποτέλεσμα. Δεν το γωρίζω το ύλικό και δεν ξέρω εαν αξίζει ο κόπος. Τέλος πάντων ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  3. Θερμομόνωση και αν είναι δυνατόν και υγρομόνωση γιατί περίπου 20 τ.μ. θα είναι βεράντα σκεπαστή. Σήμερα μου προτείνανε ένα υλικό από αλουμίνιο το AluthermoQuattro το οποίο περιγράφεται στo site της Αluthermo http://www.aluthermo.com/ με κόστος 13,90 ευρώ (το έχει κι αυτό το κόστος του).
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΝΩΣΩ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ (14m x 9m) ΤΗΣ ΣΟΦΙΤΑΣ (ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΝΕΛ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΒΑΡΟΣ (ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 1968 – ΜΕ ΠΛΑΚΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ) ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΦΡΟΜΠΕΤΟΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΛΑΚΑΚΙ. ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΠΕΡΛΟΜΠΕΤΟΝ Ή ΕΛΑΦΡΟΜΠΕΤΟΝ. ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.