Μετάβαση στο περιεχόμενο

GALPAP

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GALPAP

  1. νομιζω πως εχει ενδιαφερων να ξερεται τι επικαλουνται οι νομπελιστες της θερμανσης του 2011.. αλλο ενα παραδειγμα του μπανανισταν που ζουμε.. οτι ναναι.. οπου να ναι.. οπως να ναι.. ειμαι 40 χρονων, και 20 χρονια στην παραγωγικη διαδικασια.. μπορω να εχω αποψη για την χωρα μου, και τους ανθρωπους που την απαρτιζουν.. η ελλαδα θελει ή χουντα.. ή σκανδιναβικη κυβερνηση.. για να βρει προκοπη!! αυτη η ατιμωρησια που υπαρχει στη χαρα μας, μας εχει φερει ολους εμας στη σημερινη κατασταση.. σας ευχαριστω που με βοηθησατε να αποφυγω ενα λαθος!! θα ψαξω βαθυτερα στο φορουμ για τις ενεργειακες μου ανησυχιες..
  2. καλημερα σε ολους σας. θα ηθελα να σας ρωτησω κατι που ισως αρχικα σας φανει ασχετο.. εγω ο απλος χρηστης του φορουμ, πως μπορω να διασταυρωσω, οτι ολοι εσεις που εχετε τοποθετηθει στο θεμα.. δεν ειστε ενας η δυο χρηστες που κακοβουλα πυροβολειται προς μια κατευθυνση.. εγω π.χ. δημιουργησα ενα προφιλ, και ψευδως αναφερω οτι ειμαι πολ.μηχανικος, ενω δεν ειμαι.. σας ρωτω και μη με πυροβολησεται, αλλα αυτο μου απαντησαν οταν πηρα σε μια εταιρια που εμπορευεται τους λεβητες ιοντων.. τους ρωτησα οτι εχω μπερδευτει ως καταναλωτης, διαβαζοντας το θεμα στο φορουμ σας, και τους ρωτησα γιατι δεν τοποθετουνται στο θεμα.. μου ειπαν χαρακτηριστικα οτι δεν ασχολουνται με το φορουμ, διοτι ολα αυτα που διαβαζω τα γραφει ενας ανθρωπος, του οποιου το ονομα μου ανεφεραν... σας ευχαριστω για την απαντηση σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.