Μετάβαση στο περιεχόμενο

teo18480

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

teo18480's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημερα παιδια και απο εμενα, υπαρχει περιπτωση να βρω η να εχει καποιος το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ50019 η το 60079-7 κατα Ι.E.C. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  2. Καλημέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος στο forum .καλώς σας βρήκα.ελπίζω να βρω λύσω διάφορες απορίες που έχω και να βρω κάποια πράγματα που ψάχνω.θα ήθελα να μου πει κάποιος αν υπάρχει κάποιο site(η να μου το ανεβάσει κάποιος rapidshare)details-υπομνήματα σε ηλεκτρικά,ύδρευση-αποχέτευση-καύσιμο και γενικά σε ΗΜ μελέτες αλλά στην Αγγλική. έχω να παραδώσω ένα έργο στο εξωτερικό και δεν έχω την αγγλική ορολογία των blocks.ευχαριστώ πολύ. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.