Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostassl

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω τι προυποθέσεις υπάρχουν (νομοθεσία, διατάγματα,κλπ) προκειμένου να χρησιμοποιηθούν υπόγεια (>1,5μ κάτω από δρόμο) σαν χώρος εργασίας.
  2. Ευχαριστώ την "ΔΑΝΑΗ" γιά την βοήθεια. Μιά ακόμη βοήθεια: Δεν υπάρχει πολεοδομικό σχέδιο στον Δήμο. Σε ερώτημα που έκανα, μου είπαν ότι αν υπάρξει το αίτημα που αναφέρεις από τον γείτονα, θα πρέπει να κάνουν αυτοψία. Αν γίνει αυτό, μετά τι κάνω ( πέρα από το να ζητήσω ότι ανέφερες);
  3. Ευχαριστώ γιά την απάντηση. Το οικόπεδο του γείτονα δεν έχει συμβόλαιο, είναι πατρογονικό. Το δικό μου έχει, με αναφορά σε μονοπάτι δίπλα σε μία πλευρά των συνόρων μου, (η αναφορά έγινε τελευταία στιγμή σαν παραπομπή από τον ιδιοκτήτη και δεν αναφέρθηκε στο ήδη βγαλμένο τοπογραφικό, αφού ο τοπογράφος δεν μπορούσε να δεί κάτι). Απο το google maps, δεν προκύπτει μονοπάτι στην μέγιστη μεγενθυση. Επίσης δεν υπάρχει αποτύπωση μονοπατιών στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου. Κάποια πρόσθετη πρόταση;
  4. Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Σε περιοχή με λιγότερους από 2000 κατοίκους, αγοράσθηκε οικόπεδο, εκδόθηκε οικοδομική άδεια και κατασκευάστηκε οικοδομή. Το οικόπεδο είναι άρτιο κατά παρέκλιση. Πρόσφατα ιδιοκτήτης γειτονικού οικοπέδου, ισχυρίζεται πως το υπάρχον τοπογραφικό δεν αποτύπωσε μονοπάτι που υπήρχε και το οποίο περνά μέσα από το οικόπεδό μου. Ο τοπογράφος μηχ. και ο πρώην ιδιοκτήτης, ισχυρίζονται, ο πρώτος ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη μονοπατιού κατά την αποτύπωση και ότι το οικόπεδο είχε σαφή όρια ( συρματόπλεγμα), ο δε δεύτερος ότι υπήρχε συνορεύον μονοπάτι με το οικόπεδο, εκτός των ορίων του, αλλά μη χρησιμοποιούμενο για πολλά χρόνια. Υπάρχει κάποια εμπειρία στο πως πρέπει να αντιδράσω και να προστατεύσω την ιδιοκτησία μου; Πως αντιμετωπίζω τυχόν ψευδομαρτυρίες από τον γείτονα; Αν με νέο τοπογραφικό ή αυτοψία, αποδειχθεί ότι βρίσκομαι εντός των ορίων μου, τι γίνεται; Ποιοί έχουν ευθύνες; Ευχαριστώ γιά την βοήθεια σας!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.