Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιωργος

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Γιωργος

  1. Ευχαριστώ Μanolis gon. Πάντως έδειξα τις δύο οικοδομικές άδειες και το διάγραμμα κάλυψης και μου είπαν ότι ρυθμίζεται με το ν 3843/ 2010, διότι αν και μετράει στη δόμηση, είναι βοηθητικός χώρος η αποθήκη. τότε τα έβαζαν όλα στη δόμηση ακόμα και το αδιαμόρφωτο ισόγειο.
  2. Γεια σας! Νέος μηχανικός είμαι και θέλω τα φώτα σας! Κτίριο έχει: α)άδεια του 1982 "Νέα διώροφη οικοδομή με αδιαμόρφωτο ισόγειο" και β)άδεια του 1984 " Αναθεώρηση της 1982 άδειας με κτίσιμο αδιαμόρφωτου ισογείου". Στην τελευταία άδεια του 1984 έχει προσμετρηθεί στη δόμηση ολόκληρη η επιφάνεια του ισογείου ως χώρος αποθήκης, όπως προκύπτει από το στέλεχος και το διάγραμμα κάλυψης της τελευταίας άδειας του 1984. Η χρήση του σήμερα είναι πρώτη κατοικία. α) Πρόκειται για αλλαγή χρήσης από κύριο σε κύριο χώρο ; Ή μήπως πρόκειται από βοηθητικό σε κύριο χώρο ; β) Μπορεί να ρυθμιστεί η συγκεκριμένη αλλαγή χρήσης από αποθήκη σε κατοικία με το Ν 3843/ 2010 ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.