Μετάβαση στο περιεχόμενο

Konstantina82

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Konstantina82's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστώ, αλλά εννοούσα αν έχει σχέση με τα γραφεία διαμεσολάβισης (ή χρηματιστήριακοί μεσίτητες ή όπως λέγονται τέλος πάντων)...θα κάνω τον κόπο να πάρω τηλέφωνο αύριο,μήπως και βγάλω άκρη. Σε ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για το χρόνο σου.
  2. ευχαριστώ πολύ. θα το ψάξω...το υπεχωδε λες να έχει καμία σχέση (τμήμα ατμοσφαιρικής ρύπανσης
  3. καλησπέρα σε όλους! ήθελα να δώσω ένα πρώτο χαιρετισμό (ως νέο μέλος της κοινότητας) και να ζητήσω τη βοήθειά σας σε ένα θέμα για το οποίο έχω πλήρη άγνοια. Δουλεύω στη βιομηχανία και πρόσφατα έμαθα ότι θα πρέπει να εγγραφούμε στο σύστημα εμπορίας αέριων ρύπων. Ανακάλυψα ότι υπάρχουν αρκετά χρηματιστήρια που εμπορεύονται αέριους ρύπους σε όλο τον κόσμο, αλλά πως γίνεσαι μέλος σε αυτά; υπάρχουν εταιρίες στην Ελλάδα που να εκτελούν χρέη μεσιτών (διαμεσολαβητών) που στην ουσία θα μας εξασφαλίζουν τις καλύτερες τιμές αγοραπωλησίας; οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από το θέμα (τόσο της εμπορίας όσων και των μεσιτών) είναι ανεκτίμητη καθώς το θέμα με πιέζει λίγο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Κωνσταντίνα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.