Μετάβαση στο περιεχόμενο

maria87aen

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

maria87aen's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα ,ξέρει κανείς την διαδικασία για να βγάλω άδεια τεχνίτη βαφής; Από όσο το έχω ψάξει πρέπει να έχεις πτυχιο μηχανολογικού τομέα και 3ετη προυπηρεσία . Υπάρχει κάποιος άλλος τροπος π.χ παρακολούθηση κάποιου προγράμματος σεμιναρίων και κρατικές εξετάσεις; Εγώ είμαι απόφοιτη ΤΕΕ Β'κύκλου ναυτιλιακού τομέα. Την άδεια την χρειάζομαι γιατί θέλω να ανοίξω μαγαζί με βαφές carbon κλπ αντικειμένων-water transfer printing.
  2. Γεια σας,θέλω να ανοίξω ένα μαγαζί και να κάνω βαφές αντικειμένων με την μέθοδο water transfer printing η οποία δεν είναι πολύ διαδεδομένη ακόμα στην Ελλάδα. Όποιος γνωρίζει τι δικαιολογητικά χρειάζονται,εαν χρειάζεται ειδική άδεια όπως τα συνεργεία-φανοποιεια , αν πρέπει να κατέχω δίπλωμα τεχνίτη βαφής -φανοποιού κλπ ας μου δώσει τα φώτα του. Να διευκρινήσω ότι σε αυτήν την μέθοδο βαφής ναι μεν χρησιμοποιούνται χρώματα( αστάρια,βερνίκια κλπ) με πιστόλι βαφής πριν το αντικείμενο να βυθιστεί μέσα στην δεξαμενή με το νερό και το φιλμ σχεδίου-μεμβράνη αλλά δεν απαιτείται φούρνος βαφής. ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.