Μετάβαση στο περιεχόμενο

zamc

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Χαχα! Εχεις απόλυτο δίκο σε όλα. Βέβαια το δικό μου είναι ένα ταπεινό http://www.lg.com/gr/support/support-product/lg-GTB583PZHZD οπότε απο το τριχίλιαρο απέχουμε μίλια!
  2. Τί να πω? Θα μετρήσω να σιγουρέψω και θα δείξει
  3. Είμαι Βριλήσσια, δεν εχουμε κάποιο συγκεκριμένο θέμα εδώ. Και φυσικά τη λύση του UPS την αποκλείω λόγω κόστους. Για σταθεροποιητή σκεφτόμουν αλλα και αυτό αν νομίζετε οτι είναι χρήσιμο. Εμπειρία δεν εχω! Απλά προσπαθώ να καταλάβω (λόγω που είναι καινούργιο το ψυγείο) αν χρειάζεται προστασία και ποια ειναι αυτη
  4. Ναι δεν είπα για μάρκα! Πιο πολύ για τί τύπου χρειάζομαι, Και φυσικά αν πιστεύεται οτι χρειάζεται κάτι ή απλά είναι υπερβολη
  5. ευχαριστώ καταρχήν! Καμιά ιδέα για καποιον συγκεκριμενα? γιατί ιδέα δεν εχω και θα ήθελα να δώ κάποιον συγκεκριμένα. Οχι τοσο για τη μάρκα αλλα για τον τύπο, αν πρεπει να εχει καθυστέρηση ή οχι οταν ξαναδίνει, γιατί μέχει και οτι οι τύπου sevro αν θυμαμαι καλα καπου πήρε το μάτι μου οτι παίρνουν και φωτιά και φοβήθηκα λίγο!!!
  6. Καλησπέρα σε όλους. Μιας και αύριο περιμένουμε το νέο μας ψυγείο θα ήθελα την βοήθεια σας στην επιλογή προστασίας του. Εννοώ πως την ιδέα μου την έβαλαν από το κατάστημα αγοράς του (απλά το απέφυγα γιατί πρόκειται για γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών που δεν τους εμπιστεύομαι για τόσο εξεζητημένα θέματα!) Ψάχνοντας λοιπόν διαβάζω πως μάλλον η πιο καλή λύση είναι ένας σταθεροποιητής τάσης. Γιατί πολλές φορές από τις αυξομοιώσεις της τάσης δημιουργούνται πολλά προβλήματα σε μια συσκευή όπως το ψυγείο. Και εδώ αρχίζουν οι απορίες μου, θα αναφέρω το τι μπόρεσα να βρω ως πληροφορίες μήπως και μπορέσουμε να τα ξεδιαλύνουμε! Καταρχήν από ότι έχω καταλάβει μάλλον χρειάζεται ένας σταθεροποιητής με καθυστέρηση σε περίπτωση διακοπής ή μεγάλης μείωσης τάσης όπου διακόπτει ώστε να μην ξαναδίνει τάση άμεσα. Επίσης αν κατάλαβα καλά υπάρχουν αναλογικοί και ψηφιακοί? (διαβάζω sevro με μοτέρ και άλλα που με μπερδεύουν!) Καθώς επίσης και κάποιου τύπου βγάζουν καλύτερο ημίτονο στην έξοδο οπότε είναι προτιμότερο για το μοτέρ του ψυγείου? Εδώ λοιπόν είναι που χρειάζομαι βοήθεια! Στην επιλογή του κατάλληλου σταθεροποιητή για ψυγείο. (εκτός να δεν είναι ο σταθεροποιητής τάσης αυτό που τελικά χρειάζομαι και έχω πέσει πολύ έξω!!) Όπως επίσης και την πιθανή πρόταση σε κάποια αξιόπιστη μάρκα, από ότι βλέπω πιο πολύ παίζουν kebo και vmark. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Λές να εχει θέμα το συγκεκριμένο? Τί να πώ, απογοητεύτηκα πάντως! Ετσι που σκέφτομαι να πάω να τα σκάσω να ξαναπάρω αυτό που είχα το legrand. Τουλάχιστον αυτό ούτε το άκουγες.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογή ενός dimmer για τοποθέτηση στο παιδικό δωμάτιο. Είχα ένα και συγκεκριμένα αυτο http://www.kafkas.gr/proionta/diakoptes-fotismou/legrand/valena/legrand-valena-pythmisths-pat-400w-leyko_56249/ (ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφίμηση!) αλλά μας χάλασε. συγκεκριμένα είχε αρχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες! Αναβε μόνο του, πάταγες να ανέβει η ένταση και ανέβαινε μέχρι τη μέση και έσβηνε και άλλα περίεργα. Οπότε ψάχνοντας για αντικατάσταση και προσπαθώντας να αποφύγω τα 50 ευρώ κοντά που έκανε το ίδιο, πήρα αυτό http://www.kafkas.gr/proionta/diakoptes-fotismou/schneider-electric/sedna/schneider-electric-sedna-pepistp-pythm-fot-60-500va-leykos_71097/ το οποίο όμως βλέπω οτι κάνει πααααααααρα πολύ θόρυβο. Το legrand δεν άκουγες τίποτα ενώ αυτό ακούγετε κανονικότατα και αρκετά δυνατά θα μπορούσα να πω. Η λάμπα που ντιμάρει είναι μια 55αρα αλογόνου. Οπότε αν και δεν ξέρω αν θα μου την αλλάξουν από το κατάστημα θα ήθελα να ρωτήσω αν ο θόρυβος αυτός οφείλεται στην ποιότητα του dimmer που αγόρασα ή αν έτσι κάνουν όλα τα περιστροφικά. Επίσης θα ήθελα προτάσεις για επιλογή dimmer που να είναι και ποιοτικό και όσο το δυνατόν αθόρυβο. Δεν εχω και καλά προτίμηση στα περιστροφικά ή σε αυτά με πλήκτρα. Ετσι κι αλλιώς και το legrand που δεν ακουγόταν καθόλου μας άφησε στα 4 χρόνια! Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.