Μετάβαση στο περιεχόμενο

elina123

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

elina123's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ρώτησα στην Πολεοδομία και με έστειλαν στην υπηρεσία περιβάλλοντος και αυτοί από την υπηρεσία περιβάλλοντος στη διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης..Δηλαδή σε αυτούς που μου ζητάνε την άδεια!! Στην πολεοδομία εκδίδουν άδεια κοπής δέντρων και θέλουν από ΝΕΧΩΠ βεβαίωση ότι είναι χαμηλής παραγωγικότητας το χωράφι..Κάτι που η ΝΕΧΩΠ δεν μου δίνει Μηπως μπορείς να μου πεις topeng με ποιον μίλησες στην Κέρκυρα μπας και βγάλω καμιά άκρη?
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!! Αν σας είναι εύκολο μπορείτε να μου πείτε τί ακριβώς σας ζήτησαν από την Πολεοδομία για να σας δώσουν την άδεια υλοτομίας και εκρίζωσης?
  3. Εχω κάνει αίτηση στη ΔΕΗ για τη εγκατάσταση φωτοβολταικου συστήματος 100 kw στο νομό της Κέρκυρας. Το χωράφι μου είχε κάποια ελαιόδεντρα, τα οποία και έκοψα. Έχω πάρει άδειες από όλες τις υπηρεσίες εκτός από τη ΝΕΧΩΠ, η οποία μου ζητάει άδεια υλοτομίας και εκρίζωσης για να μου βγάλει την άδεια. Χωρίς την άδεια της ΝΕΧΩΠ δεν μπορώ να πάρω άδεια από την Πολεοδομία. Στην Κέρκυρα όμως απαγορεύεται η κοπή ελαιοδέντρων σύμφωνα με μία υπουργική απόφαση που βγήκε το 1926.. Μήπως γνωρίζει κανείς στην Κέρκυρα πως μπορώ να βγάλω τη συγκεκριμένη άδεια? Είναι κρίμα γιατί έχω χαλάσει πόσα χρήματα για να φτάσω ως εδώ και στο τέλος να μου ακυρώσουν την αίτηση!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.