Μετάβαση στο περιεχόμενο

IOANNISTSANTOS

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by IOANNISTSANTOS

  1. συναδελφε ενοώ τις ελάχιστες περιπτωσεις αυθαιρεσιών που έχει κανει κάθε μηχανικός στις αντίστοιχες κατασκευές προσς τερψην συγγενων, φίλων ...και φυσικά πάντα μετά την αφότητη πίεση τους για λόγους οικονομίας και βλακέιας!!!.!αν έσυ δεν ανήκεις σε αυτη την κατηγορία σε θεωρώ τυχερό!!!¨
  2. απο την ερμηνεία του νόμου συμπαιρένεται ότι σε καθε οικοδομη που δεν έχει θεωρηθεί η οικοδομική της άδεια και η οποία άδεια έχει εκδοθεί προ 01-03-012 για την σύνδεση με τα δίκτυα , θα την έρχεται ο έλεγκτής δόμησης και θα σε έλεγχει για να δώσει το οκ στις Υ.ΔΟΜ να σου θεωρήσουν την άδεια για ρεύμα κτλ!! οπότε καλή φυλακή σε ολουσ μας!!!
  3. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Για διαβαστε λίγο Ν4030/11 αρθρο 45 παράγραφος 3 "...Για τις οικοδομικές άδειες που έχουν εκδοθεί μέχρι την ένραξη του παρόντος ( δηλαδή την 01-03-2012 που ισχύει το άρθρο 45 ) , εφαρμόζονται τα άρθρα 6 & 7. σε συνδιασμό με την εγκύκλιο που ανέβασε σήμερα το υπεκα στο site ( =1629&language=el-GR"]http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=778&sni[1155]=1629&language=el-GR ) => για οικοδομές που δεν έχουν ηλεκτροδοτηθει και έχει εκδοθει οικοδομική άδεια μεχρι 1-3-12 θα πέρναει ο ελεγκτης δόμησης και θα τσεκάρει αν ειναι ολα οκ! για να παρουμε ρεύμα!!! ΚΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΥΣ!!!!
  4. Συνάδελφε έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και δεν ξέρω και εγώ! ο νόμος λέει καθαρά για το παράβολο αλλα αν περάσεις τα στοιχεία στον φόρμα υπόλογισμού του ΤΕΕ θα σου βγάλει 500€! οπότε αναμένουμε εξηγήσεις από άλλους συναδέλφους!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.