Μετάβαση στο περιεχόμενο

asour

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

asour's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Έχω την εξής περίπτωση; Κατάστημα χωρίστηκε σε 4 καταστήματα (χωρίς αναθεώρηση άδειας) που αγοράστηκαν απο 4 διαφορετικούς ιδιοκτήτες. Σε ένα εξ΄αυτών έχει κατασκευαστεί πατάρι που δεν υπάρχει στα σχέδια και έχει τακτοποιηθεί με τον 3843( έχει πληρώσει εφάπαξ το πρόστιμο). Ο πελάτης μου θέλει να το μεταβιβάσει και άρα θα πρέπει να δηλωθεί η διαμερισματοποίηση σαν λοιπή παράβαση, Θα πρέπει να δηλώσω και το πατάρι σαν υπέβαση δόμησης και να γίνει συμψηφισμός του προστίμου ή αφού έχει τακτοποιηθεί με προηγούμενο νομο να μη το δηλώσω καθόλου; Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα, Έχω την εξής περίπτωση; Κατάστημα χωρίστηκε σε 4 καταστήματα (χωρίς αναθεώρηση άδειας) που αγοράστηκαν απο 4 διαφορετικούς ιδιοκτήτες. Σε ένα εξ΄αυτών έχει κατασκευαστεί πατάρι που δεν υπάρχει στα σχέδια και έχει τακτοποιηθεί με τον 3843( έχει πληρώσει εφάπαξ το πρόστιμο). Ο πελάτης μου θέλει να το μεταβιβάσει και άρα θα πρέπει να δηλωθεί η διαμερισματοποίηση σαν λοιπή παράβαση, Θα πρέπει να δηλώσω και το πατάρι σαν υπέβαση δόμησης και να γίνει συμψηφισμός του προστίμου ή αφού έχει τακτοποιηθεί με προηγούμενο νομο να μη το δηλώσω καθόλου; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.