Μετάβαση στο περιεχόμενο

nquees

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nquees

  1. Σε μια καινουργια εγκατασταση ενος τριωροφου με συνολο διαμερισματων 3,εφτιαξα τον κατανεμητη στο ισογειο και προβλεψα ωστε να μπορει να γινει υπογεια η συνδεση με το δικτυο του ΟΤΕ.Οταν καταθεσα τα σχεδια στον ελεγχο οικοδομων,μου ειπαν οτι επειδη ειναι τρεις οι γραμμες αν δεν καλυφθει το κοστος απο τον κατασκευαστη θα γινει εναερια συνδεση.Ο κατασκευαστης δεν θελει να πληρωσει για υπογεια συνδεση.Τι αλλη υποχρεωση εχω? Ο ΟΤΕ θα παει το καλωδιο του στον κατανεμητη να συνδεσει?
  2. Εδω(Αθηνα) το εχουνε το ΧΑ 1476 Ευρω με το ΦΠΑ και το ΧΕ 948.Και οχι σε μια αλυσιδα καταστηματων.Το τσεκαρα σε δυο αλυσιδες,απο αυτες που εχουν πανω απο 20 μαγαζια.Κοροιδια.
  3. To metrel XA εχει 1476 ευρω με φπα. Το πακετο περιλαμβανει μονο σετ γειωσης και 2 πασαλακια.
  4. Κριση, κριση αλλα δεν βλεπω να ριχνουν καθολου και τις τιμες των οργανων... Τελοσπαντων, πλησιαζει η ωρα που θα πρεπει να αγορασω ενα οργανο και προσανατολιζομαι στα metrel XA ή ΧΕ. Εχει παρει κανεις το ΧΑ? Ειναι ευχαριστημενος? Ειναι ευκολο το μενου και να προγραμματισεις τις αυτοματες μετρησεις ή να προτιμησω το ΧΕ που ειναι πιο απλο απο οτι φαινεται με τον περιστροφικο του διακοπτη. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.