Μετάβαση στο περιεχόμενο

*laitak*

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by *laitak*

  1. Συμφωνώ. Δεν ζήτησαν κάτι ιδιαίτερο. Απλώς τους λόγους. Προσωπικά, τους επισύναψα τη φορολογική δήλωση του προηγούμενου έτους στην οποία φαινόταν ότι δεν είχα εισόδημα από το επάγγελμά μου, καθώς και μία βεβαίωση γιατρού για την ασθένειά μου. Δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη για την ισχύ του βιβλιαρίου.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας γράψω κι εγώ τη δική μου ιστορία. Είμαι διπλ. Πολιτικός Μηχανικός και ο σύζυγός μου επίσης (ελεύθεροι επαγγελματίες). Αποφασίσαμε να κρατήσουμε μόνο του ενός τη σφραγίδα, για λόγους οικονομικούς. Έκανα τη διαδικασία με ΔΟΥ, Περιφέρεια, ΤΕΕ, εξόφλησα πλήρως ΤΣΜΕΔΕ & ΤΕΕ και σήμερα έλαβα απάντηση για τη διαγραφή από το ΤΕΕ. Αναρωτήθηκα λοιπόν για πόσο καιρό θα έχω διαθέσιμο το βιβλιάριο υγείας μου, το οποίο είναι θεωρημένο έως 31/12/2014, μέχρι να με ασφαλίσει ο σύζυγός μου. Η απάντηση που έλαβα είναι ότι δεν ισχύει από τον Ιανουάριο που έκανα την αίτηση διαγραφής. Όλους αυτούς τους μήνες το χρησιμοποιούσα για τα φάρμακά μου, λόγω του ότι πάσχω από χρόνια ασθένια του κεντρικού νευρικού συστήματος, τα οποία στοιχίζουν περίπου 1.000 ευρώ το μήνα. Είναι δυνατόν μην υπάρχει ένα εύλογο χρονικό περιθώριο για να μπορέσει κάποιος να ολοκληρώσει τις διαδικασίες αυτές και να μην μείνει χωρίς φάρμακα;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.