Μετάβαση στο περιεχόμενο

panos.far

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

panos.far's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την απάντησή σου αγαπητέ erling.Η ανταπόκρισή σου ήταν ταχύτατη και η απάντησή σου απόλυτα διαφωτιστική.Δεν υπάρχει σύστημα απορροής ομβρίων στο διπλανό οικόπεδο και η φύτευση έγινε μετά την ανέγερση του κτιρίου μας. To πρόβλημα διαπιστώθηκε τον Ιούλιο, όταν από βλάβη του αυτόματου ποτιστικού του διπλανού έμεινε ανοιχτή η βρύση για μέρες. Δυστυχώς απουσιάζαμε όλοι.Τα νερά βρήκαν διέξοδο στο υπόγειο του κτιρίου μας και αυτό συμβαίνει κάθε φορά που ποτίζει.Το ίδιο τώρα ισχύει και για τα όμβρια.
  2. Η λύση της "φιλοξέρας" που μου προτείνετε μου είναι γνωστή και δεν χρειαζόταν να απευθυνθώ στο Forum για να την εφαρμόσω.΄Οπως επίσης γνωρίζω, ότι δεν υπάρχει διάθεση συνεννόησης από το άλλο μέρος. Πριν ξεκινήσω όμως τις απαραίτητες διαδικασίες, θα ήθελα να πληροφορηθώ, αν έχω και τον ΓΟΚ με το μέρος μου. Αν κάποιος λοιπόν από τους ειδικούς του forum έχει γνώση , ας μου δώσει μια υπεύθυνη απάντηση.
  3. Θα ήθελα να ερωτήσω το εξής:"Επιτρέπεται από τις διτάξεις του ΓΟΚ και γενικότερα από τις διατάξεις της πολεοδομικής νομοθεσίας η φύτευση, στο όριο δύο ιδιοκτησιών, φυτών , από το πότισμα των οποίων προκαλείται διαρροή νερών στο υπόγειο ενός εκ των γειτνιαζόντων κτιρίων και σε αρνητική περίπτωση ποια είναι τα μέτρα που προβλέπονται;" Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.