Μετάβαση στο περιεχόμενο

Makiaveli

Core Members
  • Περιεχόμενα

    294
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Είδηση Σχόλια δημοσιεύτηκε από Makiaveli

  1. Δεν ξέρω πόσο χρήσιμες είναι αυτές οι εφαρμογές για τους μισθωτούς με μπλοκάκι που κόβουν ένα τιμολόγιο το μήνα και ξεμπερδεύουν αλλά για τους ελεύθερους επαγγελματίες με εργολαβίες - που έχουν πολλά τιμολόγια εσόδων/εξόδων - είναι σίγουρα πολύ δυνατό εργαλείο. Την συγκεκριμένη την είχα δοκιμάσει αρχικά από περιέργεια αλλά κόλλησα και την μάγκωσα: σου περνάει όλα τα στοιχεια προμηθευτών δινοντας μονο αφμ, σου έχει έτοιμες τις συγκεντρωτικές, σου υπολογίζει αυτόματα σύνολα εξόδων/εσόδων/ΦΠΑ κλπ ταξινομημένα με ό,τι φίλτρο θες, στέλνει τιμολόγια απευθείας στο εμαιλ λογιστή ή πελάτη και γενικά έχεις ανα πάσα στιγμή εποπτεία του που βρισκεσαι λογιστικά ανά έργο ή συνολικά χωρις να χάνεις πολύ χρόνο (καφέ και ερμηνεία του ΝΟΚ δεν κάνει, να ξέτε!)
    Για ένα όμως τιμολόγιο το μήνα ή αν έχεις συνηθίσει να πηγαινεις τα πάντα σε λογιστή δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο ή το κόστος.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.