Μετάβαση στο περιεχόμενο

agniou

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

agniou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΟΚ! Ευχαριστω για τις άμεσες απαντήσεις παίδες.Να είστε καλά. Αλήθεια 5,410Kwh για τετράμηνο λειτουργίας Φεβρουάριου-Ιουνίου εγκατάστασης 10Kwp πως σας φαίνεται;
  2. Καλησπέρα σε όλους, Καταρχήν, συγγνώμη αν το θέμα που βάζω υπάρχει και αλλού αλλά δεν εχω βρει ικανοποιητική απάντηση. Απευθύνομαι σε όσους έχουν στην κυριότητά τους οικιακο φ/β σύστημα, αφού αυτοί γνωρίζουν απο πρώτο χέρι. Η ερώτησή μου είναι απλή:Μετά απο πόσες μέρες απο την έκδοση εκκαθαριστικόυ λογαρισμού γίνεται η πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό απο την ΔΕΗ; Στο site της ΔΕΗ(και σε άλλα) λένε ότι η πίστωση γίνεται στην ημερομηνία λήξης του λογαριασμού.Οταν όμως ο λογαριασμός είναι πιστωτικός στο πλαίσιο που αναγράφει την ημερομηνία λήξής αναγράφεται η λέξη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και όχι καποια συγκεκριμμενη ημερομηνία... Υποθέτω ότι η ημερομηνία πληρωμης είναι 30 μέρες απο την ημερομηνία έκδοσης του εκκαθαριστικού λογαριασμού, αφου στις 30 μέρες υποτίθεται ότι ο λογαριασμός έχει λήξει. Παρόλα αυτά θα ήμουν ευγνώμων αν καποιος παραγωγός μου απαντούσε γιατι πολλά ακούμε τελευταία.. Ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να μην κοπεί το θέμα. Υ.Γ.: Αναφέρομαι αποκλειστικά για οικιακά φ/β συστήματα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.