Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΟΣΟΓΛΟΥ

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Files δημοσιεύτηκε από ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΟΣΟΓΛΟΥ

  1. Ημερολόγιο Έργου

    Θεωρωντας ευκολοτερη την καταχωρηση σε excel, με βασει την νομοθεσια , δημιουργησα αυτο το ημερολογιο εργου , που μπορει να χρησιμοποιηθει ως ημερησιο , εβδομαδιαιο ή και μηνιαιο, κυριως για μικρα και μεσαια εργα. Μαλιστα πολλες υπηρεσιες , ζητουν ημερησια καταγραφη αλλα εβδομαδιαια ή μηνιαια αποστολη.
    Φυσικα μεχρι να συμπληρωθει, η σελιδα Α3, αποστελεται επαναλαμβανοντας τις προηγουμενες εγγραφες. Αν απαιτηθει μεγαλυτερο κενο για εγγραφες απλα θα χωρεσει η σελιδα Α3 λιγοτερες εβδομαδες , αυξανοντας τον χωρο που καταλαμβανουν οι εγγραφες μας. Τοτε χρειαζεται ρυθμιση της σελιδας. Προτεινεται η δημιουργια Α3 σελιδας σε καθε αποστολη , που διαγραφονται μολις συμπληρωθει η σελιδα , οποτε δοατηρηση μονο της πληρως συμπληρωμενης σελιδας.
    Μεχρι στιγμης το παρον εχει γινει αποδεκτο απο τις υπηρεσιες στις οποιες εχει υποβληθει.
    Βελτιωσεις γινονται αποδεκτες. 

    2.140 downloads

    8 σχόλια

    Ενημερώθηκε

  2. ΑΠΕ με Ενσωματωμενο Αναλυτικο Ελεγχο

    Ειναι ΑΠΕ για Δημοσια Εργα, Μπορουμε να Προσθεσουμε ενδιαμεσα Σειρες για Εργασιες με αντιγραφη επιλεγμενων σειρων σε καθε Ομαδα, ή και Ενδιαμεσα Ολοκληρων Ομαδων , Ακομη να Διαγραψουμε ενδιαμεσες γραμμες.
    Υπολογιζει τον ΑΠΕ και κανει τους απαιτουμενους ελεγχους συμφωνα με τον Ν3669 μεσα στο ιδιο Φυλλο εργασιας. Ειναι ανοιχτο , και μπορειτε να το προσαρμοσετε αναλογα. Ελπιζω να σας φανει χρησιμο.

    765 downloads

    6 σχόλια

    Υποβλήθηκε

  3. ΙΚΑ Συντελεστής Εργατικής Δαπάνης

    ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 10 , ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΡΧΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    1.006 downloads

    8 σχόλια

    Ενημερώθηκε

  4. Έντυπα Δημοσίων Έργων

    Όλα τα έντυπα για τις μελέτες και έργα και πρότυπα έντυπα από πληρωμένη εργασία του ΥΠΟΙΚ.

    1.837 downloads

    2 σχόλια

    Ενημερώθηκε

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.