Μετάβαση στο περιεχόμενο

boeing747

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

boeing747's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πρωτον ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Ο πλάκας μου με ενημέρωσε για την υδροκοπη και βεβαια οταν πηρα το καταστημα για εξηγήσεις μου ειπε κυνικα οτι εγω εφταιγα που δεν το ηξερα. Πράγματι, το θέμα ειναι το κοστος και οτι βεβαια ο πλακα μου δεν εχει υδροκοπη και πρεπει να απευθυνθω σε αλλον. Επίσης, είναι και το αγχος του αποτελέσματος καθως ο πλακα μου ισχυρίζεται ότι ίσως προκληθούν περισσότερες φθορες στο μελλον στο αποτελεσμα. Πάντως, όντως δεν μου ηρθαν καθολου φθηνά, ίσα ισα μάλιστα το αντίθετο. Και αυτος ειναι και επιπρόσθετος λόγος σκέψης, οτι η αγορά ενος τοσου ακριβού πλακιδίου και να μου δημιουργεί τόσα πολλα προβλήματα. Ευχαριστώ και πάλι.
  2. Δεν ξερω εαν ρωταω σωστα στο forum αλλα δεν βρηκα κατι αλλο. Προσφατα αγορασα πλακιδια μπανιου, αλλα απο το καταστημα που τα αγορασα κανεις δεν με ενημερωσε οτι αυτα θελουν υγροκοπη (ειναι πολυ σκληρα) και καποια αλλα τεχνικα θεματα. Σε ερωτηση μου εαν τωρα γινεται να τα παρει αυτα πισω και να τα αλλαξω με καποια αλλα πλακιδια η απαντηση ηταν αρνητικη. Θα ηθελα μια συμβουλη εαν εχουν δικιο που δεν τα περνουν πισω και εαν δεν εχουν δικιο τι μπορω να κανω στην συνεχεια και πως να βρω το δικιο μου. Ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.