Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dplanner

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Dplanner's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για ανανέωση άδειας χρήσης νερού: σε όσες γεωτρήσεις η αντλούμενη ποσότητα δεν ξεπερνα τα 100.000 κυβ. νερού/έτος δεν χρειάζεται ΜΠΕ. Συμπληρώνεται μόνο ένα ερωτηματολόγιο "Περιβαλλοντική Έκθεση" .
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, κοίταξα και τα δυο ΦΕΚ που μου στείλατε.. Όσον αφορά τη συνυπογραφή γεωλόγου, δεν το γνώριζα, αλλά η γεώτρηση που έχω αναλάβει είναι υφιστάμενη και χρειάζεται περιβαλλοντική μελέτη για ανανέωση της άδειας, γιατί είναι πάνω από 100.000 κυβ. νερού...θα ρωτήσω και στην αρμόδια υπηρεσία βέβαια.. Ευχαριστώ και πάλι..
  3. Συνάδελφε Γιάννη, το γεγονός ότι έχω ψάξει και έχω βρεί όλη τη νομοθεσία που συμπεριέλαβα στην παρένθεση και συνεχίζω να ψάχνω και να ρωτάω, καθώς όπως είπα είναι η πρώτη μου δουλεία πάνω σε αυτό τον τομέα και δεν έχω το πλεονέκτημα της εμπειρίας, ούτε θέλω να κάνω κάποιο λάθος, δε νομίζω ότι δίνει το δικαίωμα σε κανένα να συμπεραίνει ότι ζητάω μια έτοιμη μελέτη. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα....κάποιοι νέοι δουλεύουν σε αυτή τη χώρα.. Ευχαριστώ!
  4. Καλημέρα, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με τη σύνταξη ΜΠΕ για αρδευτική γεώτρηση, καθώς είναι η πρώτη μου δουλειά πάνω σε αυτό τον τομέα. - Νομοθεσία: ισχύει ότι για όλες τις περιβαλλοντικές (ν.1650/86, 998/79, 1739/87, 3010/02, 3199/03, 4014/11) και απλά βλέπω από τον πίνακα σε ποια κατηγορία ανήκει ή υπάρχει κάτι άλλο εξειδικευμένο πάνω στις γεωτρήσεις? - Χάρτες: οι απαιτούμενοι χάρτες είναι: -- απόσπασμα τοπογραφικών ΓΥΣ 1:50.000 με τη θέση της γεώτρησης, -- απόσπασμα γεωλογικού ΙΓΜΕ 1:50.000 με τη θέση της γεώτρησης και -- τοπογραφικό διάγραμμα αγροτεμαχίου όπου βρίσκεται η γεώτρηση ??? Χρειάζεται κάτι άλλο και αν όχι, στο τοπογραφικό διάγραμμα αρκεί να φαίνεται μόνο η γεώτρηση που μας ενδιαφέρει ή πρέπει να δείξουμε και άλλες γεωτρήσεις της γύρω περιοχής και αν ναι σε τι ακτίνα? - Οικολογική αξιολόγηση: η οικολογική αξιολόγηση που προστέθηκε με τον ν.4014/11 και συντάσσεται όταν το έργο βρίσκεται σε περιοχή natura τι πρέπει να περιλαμβάνει? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.