Μετάβαση στο περιεχόμενο

Haritos

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Haritos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εδώ επισυνάπτω το ένα τοπογραφικό το οποίο λόγω του ότι δεν έχω κατάλληλο εκτυπωτή, έκανα μια συρραφή των σαρώσεων από τον σαρωτή. Το ακριβώς από κάτω οικόπεδο είναι δικό μου και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με μικρές διαφορές...Όποιος θέλει και τα χαρακτηριστικά του άλλου οικοπέδου μπορώ να τα δώσω!
  2. Λέει ότι δεν μπορεί να γίνει συνένωση! Υπάρχει περίπτωση να μην γίνεται συνένωση?
  3. Ο τοπογράφος γράφει για κάθε ένα οικόπεδο ξεχωριστά ότι είναι μη άρτια και μη οικοδομήσιμα! Αν ενωθούν όμως καλύπτουν και το εμβαδόν του κανόνα που είναι 500 τ.μ. και το οικόπεδο θα είναι 622 τ.μ. και το πρόσωπο σε δρόμο που ο κανόνας λέει 15 μ. και το οικόπεδο έχει 40 μ.
  4. Έχω τα τοπογραφικά υπομνήματα.. Είναι δύο οικόπεδα του ίδιου ιδιοκτήτη τα οποία το καθένα ξεχωριστά είναι μη άρτια και μη οικοδομήσιμα.. Χαρακτηριστικά στο υπόμνημα αναφέρει ότι κανόνας αρτιότητας είναι Ε=500,00 τ.μ. , Π=15,00 μ. Αν ενωθούν τα οικόπεδα καλύπτουν τον κανόνα αρτιότητας.. Γίνεται συνένωση? *Δεν λέω ότι δεν μπορούν να πουληθούν! Απλά αυτός που θέλει να τα αγοράσει θέλει να χτίσει....
  5. Με απλά λόγια ποίος μπορεί να μου εξηγήσει τι είναι αυτό και τι σημαίνει γιατί έχω 2 οικόπεδα από 311 τ.μ. και μου λένε ότι είναι εντός σχεδίου, μη άρτια και μη οικοδομήσιμα. Αν κάνω συνένωση και γίνει ένα οικόπεδο 622 τ.μ. αλλάζει κάτι? Παιδιά καίγομαι γιατί θέλω να τα πουλήσω.. Έχω μεγάλο πρόβλημα!
  6. Εγώ δεν οφείλω να μάθω νόμους και διατάξεις καθώς είμαι απλά ένας ιδιοκτήτης οικοπέδου. Ζήτησα απλά βοήθεια σχετικά με το αν γίνεται συνένωση για αρτιότητα.
  7. Η άδεια εκδόθηκε το 1990 οπότε και μπορεί να έχει αλλάξει ο κανόνας αρτιότητας της περιοχής από τότε..
  8. Το σχεδιάγραμμα που έχω κάνει είναι πολύ πρόχειρο καθώς έχω κατεβάσει τον χάρτη από το Google Maps και δεν φαίνεται.Τα οικόπεδα είναι ίδια σχεδόν και στο μέγεθος αλλά και σχηματικά. Αν μπορούσα να σκανάρω το τοπογραφικό θα σας το έστελνα αλλά δεν μπορώ γιατί είναι μεγάλο.. Η αποθήκη βρίσκεται στο ένα οικόπεδο και έχει κανονικά άδεια η οποία έχει εκδοθεί το 1990. Το άλλο οικόπεδο είναι κενό.
  9. Αυτό που βλέπετε στην εικόνα είναι η αποθήκη , η οποία βρίσκεται στο ένα οικόπεδο. Η εικόνα είναι πρόχειρη από το Google Maps και έχω φτιάξει εγώ τις γραμμές..
  10. Θέλω να πουλήσω τα οικόπεδα και να χτίσει ο αγοραστής. Τα οικόπεδα από μόνα τους το καθένα δεν έχουν αρτιότητα αλλά αν κάνω συνένωση λογικά θα αποκτήσουν αρτιότητα καθώς στο τοπογραφικό ο τοπογράφος γράφει : ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ: E=500,00 τ.μ. , Π=15,00 μ. (κανόνας) και αν ενωθούν τα οικόπεδα θα είναι Ε=620,0 τ.μ. , Π=40 μ. , Δεν καλύπτει τον κανόνα αρτιότητας?
  11. Έχω απευθυνθεί σε τοπογράφο και έχει συντάξει τοπογραφικό για τα δύο οικόπεδα ξεχωριστά.. Τι πρέπει να κάνω για να το κάνω ένα?
  12. Που μπορώ να απευθυνθώ για την συνένωση των οικοπέδων και ποιος μπορεί να με βοηθήσει για να διευκρινίσουμε αν υπάρχει αρτιότητα μετά την συνένωση?
  13. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το που μπορώ να βρω τους κανόνες αρτιότητας της περιοχής Αμπελάκια Σαλαμίνας?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.