Μετάβαση στο περιεχόμενο

aquasprinto

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by aquasprinto

  1. @dana Ενδεχομένως, εάν αυτό προσεγγίζει περισσότερο την πραγματικότητα, δλδ το υποτιθέμενο υπόγειο βρίσκεται στη στάθμη του φυσικού εδάφους κ η οροφή του βρίσκεται υπέρ των 80 cm. Έχε υπόψη και αυτό που ανέφερε ο avgoust. "Το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος της οικοδομής μετρούμενο από το φυσικό ή το κατά την παρ. 10 του άρθρ.1 του παρόντος Π.Δ/τος διαμορφωμένο έδαφος και από κάθε όψη, ορίζεται σε 4 μέτρα για μονόροφη οικοδομή ή μονόροφο τμήμα αυτής και σε 7,50 μ. για διώροφη οικοδομή ή διώροφο τμήμα αυτής. Σε περίπτωση κατασκευής κεκλιμένης στέγης το ύψος αυτό προσαυξάνεται κατά 1,20 μ. "
  2. @dana Εάν εμπίπτει στις διατάξεις περί εκτός σχεδίου, βάσει αυτών το υπόγειο δεν επιτρέπεται να εξέχει από το * περίγραμμα * του ισογείου του κτιρίου. Επιπλέον: «Η δε στάθμη της οροφής του υπογείου δεν επιτρέπεται να είναι υψηλότερη των 0,80 μέτρων από το διαμορφωμένο γύρω έδαφος". Έπειτα περνάμε στο ΓΟΚ. Μήπως είναι θέμα επιχώσεων στην πλευρά και μπαζώματος που δεν βρίσκεται το τμήμα του βοηθητικού χώρου και θέμα κατωφέρειας του γηπέδου;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.