Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikolaos1983

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  1. το διαβασα αυτο σε προηγουμενο ποστ σου.η κυρια απετει 20000 ευρω για 12 τετραγωνικα αερα που και καλα θα της φαμε.αν ισχυει.πως εβγαλε τιμη και πως μπορω να δω τι μπορω να κανω εκ μερος μου?
  2. Χαιρετω την παρεα του forum και ευχομαι σε ολα τα παιδια καλες δουλιες. Να μπω στο θεμα το δικο μου και αν καποιος μπορει να μου εκφερει μια γνωμη,η καποιος ειναι παθωντας ας μου πει πως και αν εβγαλε ακρη. Εχουμε μια οικοδομη 4 οροφων(σταδιο να μπουν ηλεκτρολογοι,υδραυλικοι.και σοβαδες.... Η οικοδομη ειναι 20 ετιας και απλα τωρα ειπαμε να την αρχισουμε. Στο δυτικο συνορο πεφτει συνορο με του γειτονα του διοροφο.πολυς μηκροτερης διαστασης απο το δικο μας. Και οταν εμαθε οτι θα αρχισουμε μολις χθες πηρε τηλεφωνο να παει ο πατερας μου να μιλησουνε. Απετησε απο τον πατερα μου χρηματα για τον αερα που και καλα θα τις ''φαει'' ο σοβας(που καταλαβαινω οτι σωστα το εθεσε) και ισως δε διαφωνω για αυτο αλλα για τον τροπο που το εθεσε οτι θελει λεφτα αν εμεις πιασουμε να ριξουμε σοβα,για οτι εκανε στο ταβανι τις μια μονωση και οτι θελει να αρχισουμε τωρα αλλιως να μην το κανουμε καθολου. Η γυναικα φυσικα δεν περνει απο λογια και στο παρελθον ειχε πολλα προβληματα ο πατερας μου. Το ερωτημα μου ειναι πως μπορω να δω αν ειμαι στον ''αερα'' της οπως λεει,τι θα πληρωσω αν ειμαι στον αερα της οπως λεει και αν μπορω να κανω κατι αντι απο το να με εκβιαζει να της πληρωσω και να να μην με αφηνει να κανω τη δουλεια μου οπως μπορω. Ευχαριστω εκ τον προτερων Νικος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.