Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aice30

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Aice30

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Η πολεοδομία ήταν της Κορίνθου και δεν συμπλήρωσα αίτηση παρόλο που ρώτησα γιατί ήταν το αναμενόμενο. Ούτε από τον ιδιοκτήτη ζητήθηκε αίτηση. Όλα ήταν προφορικά.Η εξουσιοδότηση μου ζητήθηκε κατά την επικύρωση των αντιγράφων, όταν με ρώτησε τι ιδιότητα έχω και του είπα μηχανικός, ενώ είχα ήδη βρει το στέλεχος και είχα βγάλει αντίγραφα.
  2. Είμαι μηχανικός και όταν πήγα σε πολεοδομία στην επαρχία για να πάρω αντίγραφο στελέχους, μου ζήτησαν εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη. Ρωτώ γιατί στα τόσα χρόνια που εργάζομαι και μετά από εκατοντάδες αντίγραφα σχεδίων και στελεχών παλαιών αδειών σε διάφορες πολεοδομίες στην Αθήνα ποτέ δεν μου είχε ζητηθεί κάτι τέτοιο. Γνωρίζει κανείς να με ενημερώσει εάν υπάρχει κάποιος νόμος που να μην με υποχρεώνει να έχω εξουσιοδότηση για την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να συνεργαστώ με τον συγκεκριμένο υπάλληλο της πολεοδομίας; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.