Μετάβαση στο περιεχόμενο

simosgns

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by simosgns

  1. Σήμερα μόλις κατόρθωσα και κλείδωσα το 0,55. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, μηχανικούς και μη, που διαθέσατε λίγο από τον χρόνο σας και ανταλλάξαμε γνώμες περί της εγκατάστασης των φ/β. Εύχομαι το καλύτερο δυνατό σε όποιον στοχεύει στην εγκατάστασή των. Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με την διαδικασία της ΔΕΗ στην διάθεσή σας.
  2. Είχες απόλυτο δίκιο. Η σχετική εγκύκλιος δεν έχει εκδοθεί ακόμη. Παρ'όλα αυτά, εξ' όσων γνωρίζω, η ΔΕΗ έχει προς το παρόν συμβιβαστεί και χρειάζεται μόνο την βεβαίωση εξαίρεσης κατεδαφίσεως ακινήτου όπως και στην δική μου περίπτωση.
  3. Προς το παρόν δεν την έχω αλλά μόλις την πάρω στα χέρια μου θα σου δώσω τα στοιχεία. Θα σε συμβούλευα, για να μην χάνεις χρόνο, να επικοινωνήσεις και με την ΔΕΗ στην οποία εντάσσεται το ακίνητό σου.
  4. Η αίτηση έγινε προς την ΔΕΗ Κορωπίου. Ο φάκελλος με τα δικαιολογητικά κατατέθηκε πριν ένα μήνα. Μόλις εκδόθηκε η νέα εγκύκλιος τότε ο φάκελλος πρωτοκολλήθηκε. Εν συνεχεία η ΔΕΗ ορίζει κάποιον εργολάβο της ΔΕΗ ο οποίος είναι υποχρεωμένος να πάρει τον πελάτη τηλέφωνο εντός 48 ωρών και να κανονίσουν ραντεβού για αυτοψία του ακινήτου. Στο ακίνητό μου, η αυτοψία έγινε μόλις εχτές και τώρα εύχομαι να προλάβω για την υπογραφή της σύμβασης με το 0,55. Εξ' όσων γνωρίζω, η ΔΕΗ είναι ήδη καλυμμένη με την τελευταία διευκρινιστική εγκύκλιο. Οπότε θα σε συμβούλευα να αποτανθείς απευθείας στην ΔΕΗ.
  5. Κύριοι καλησπέρα. Όσοι έχουν ακίνητα νομιμοποιημένα με τον ν. 77 ή 83 μπορούν να προχωρήσουν κανονικά. Προσωπικά το έχω ήδη προχωρήσει και περιμένω αν θα πιάσω το 0,55.
  6. Αναφέρομαι στον Κύριο Μηχανικό που επιμένει ότι ΔΕΗ και Πολεοδομία δεν θεωρούν ότι ένα κτίριο που έχει εξαιρεθεί από καταδέφιση υφίσταται και νόμιμα.
  7. Σ' ευχαριστώ πολύ. Σήμερα πήγα στην Πολεοδομία Μαρκοπούλου και έκανα μία αίτηση για βεβαίωση νομιμότητας. Θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο. Δεν χάνεις τίποτα παρά μόνο λίγο χρόνο. Όσον αφορά στην διευκρινιστική εγκύκλιο, θα εκδοθεί μάλλον την άλλη εβδομάδα. Για οποιοδήποτε νεότερο θα σε κρατήσω ενήμερο.
  8. Απλά προς ενημέρωσή σου Κύριε Μηχανικέ, υπενθυμίζω τον Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό '85 (ΓΟΚ Ν. 1577 1985) Άρθρο 23 που ορίζει ρητώς: Κτίριο ή τμήμα αυτού θεωρείται νομίμως υφιστάμενο αν έχει εξαιρεθεί από την κατεδάφιση με τις διατάξεις του ν. 1337/1983. Ασφαλώς ο νόμος 1337/1983 περικλείει τον νόμο 720/77.
  9. Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας. Σας επαναλαμβάνω όμως ότι το ακίνητο υφίσταται πέρα ωσ πέρα νομίμως βάσει του νόμου 720/77. Το 1978 είχε πληρωθεί και η Εφορία με 25.000 δρχ. Το έγγραφο της νομιμοποίησης είναι στην κατοχή μου (εξαιρετέο από της καταδαφίσεως ακίνητο βάσει του ω. 720/77). Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι περί της νομιμότητας του ακινήτου αλλά περί της βεβαίωσης που απαιτεί η ΔΕΗ από την Πολεοδομία και δεν μου το δίνουν. Μήπως έχετε κάποια ιδέα για το πώς θα πρέπει να κινηθώ?
  10. Μεταφορά μηνύματος από άλλο θέμα ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 720/77. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Φ/Β. ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΟΤΟ ΤΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ. ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΤΑΔΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ Ν. 720/77 ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ Ε 0,55 ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 31/12/11. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ / ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία. Δείτε τους κανόνες συμμετοχής. miltos
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.