Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βαρβάρα

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Βαρβάρα's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ Απολαμβάνω στο forum αυτό τον επιστημονικό σας λόγο σε τόνο νομικών κειμένων. Το γεγονός αυτό με κάνει να διστάζω, θα τολμήσω να ρωτήσω ωστόσο, ως αδαής: τι σημαίνει άρτιο? Έχω στο μυαλό μου ότι μια έκταση είναι ή δεν είναι οικοδομήσιμη. Η αρτιότητα σε τι ακριβώς συνίσταται? Ευχαριστώ πολύ
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για την τόσο άμεση ανταπόκριση. Φαντάζομαι ότι η πρώτη περίπτωση στόχο είχε να διευκολύνει τους πρόσφυγες του '22 να χτίσουν νόμιμα. Η δεύτερη κατηγορία οικισμών ακούγεται πολύ ευρεία, ωστόσο. Και πάλι ευχαριστώ!
  3. Χαιρετώ τη συντροφιά σας και σας συγχαίρω για το τόσο ενδιαφέρον forum. Μήπως θα μπορούσε κανείς να με διαφωτίσει (δεν είμαι συνάδελφός σας) για το αν υπάρχουν στην Αττική (με ενδιαφέρει η Νοτιοανατολική Αττική: δήμος Κρωπίας, δήμος Καλυβίων, η περιοχή της Αναβύσσου) εκτός σχεδίου αγροτεμάχια που είναι εντός οικισμού και αν αυτά θεωρούνται οικοδομήσιμα? Μου είπαν από μία τράπεζα ότι είναι η μόνη κατηγορία των εκτός σχεδίου για τα οποία δίδουν στεγαστικά δάνεια (εκτός από τις εκτάσεις άνω των 4 στρεμμάτων, φυσικά). Απορώ, λοιπόν, και καθώς η Πολεοδομία Μαρκοπούλου δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει στα τηλεφωνήματα, έχω την ελπίδα ότι εσείς κάτι θα γνωρίζετε, ως επαϊοντες. Επίσης, αν όντως στις ανωτέρω περιοχές υπάρχουν τέτοιοι οικισμοί και εκτός σχεδίου οικοδομήσιμα οικόπεδα, ποιος είναι ο συντελεστής δόμησης? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι που σας ανακάλυψα! Β.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.