Μετάβαση στο περιεχόμενο

manu7

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

manu7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σ'ευχαριστώ πολύ Elminster για την απάντηση. Την ίδια μέρα που άνοιγα αυτό το θέμα είχα επικοινωνία με μια εταιρεία που διαχειρίζεται τον αμίαντο και έχει έδρα τον πειραιά. Δυστυχώς η υπεύθυνη που θα μπορούσε να μου απαντήσει έλειπε και θα επικοινωνούσε μαζί μου σήμερα.Σήμερα λοιπόν έμαθα και επίσημα ποσο θα στοίχιζε απλά η αποξίλωση των φύλλων ελλενίτ μια σκεπής 10τμ, με όλες τις απαραίτητες φυσικά ενέργειες(δημόκριτος, εξαγωγή φύλλων ελλενιτ,εξειδικευμένο προσωπικό κλπ) και ενώ υπολόγιζα και υπέθετα μόνος μου ένα απαγορευτικό για μένα κόστος κοντά στα 500 ευρω, η πολύ ευγενική κατά τα άλλα κυρία, με ενημέρωσε για ένα ποσό στα 1800 ευρώ περίπου, χωρίς βέβαια την τοποθέτηση νέας σκεπής. Φυσικά της εξήγησα με κάθε ειλικρίνια την αδυναμία μου για τέτοια πληρωμή και ευγενικα μου συνεστησε ενα βάψιμο (και καμία προσευχή το βραδάκι αν κατάλαβα καλά). Νοιώθω κάπως σε αδιέξοδο η αλήθεια είναι. Ευχαριστώ και παλι για την απάντηση σου Elminster.
  2. Καλημέρα.Με λένε Μάνο,ειμαι 27 χρονών και μενω στη νίκαια.Γράφτηκα στο φόρουμ για να ρωτήσω μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. Στην ταράτσα του σπιτιού μου υπάρχει ένα δώμα, χρόνια τώρα χρησιμοποιημένο σαν αποθήκη. Αφού το άδειασα το έπλυνα και μετά απο οδηγίες διάφορων φίλων,το γυαλοχάρτισα πέρασα με σπρέυ πολυουρεθάνης τρύπες από λούκια και σωλήνες και έκλεισα γενικότερα διάφορα και πολλά κενα που υπήραν στο δωμάτιο, το στόκαρα, το σοβάντισα σε κάποια σημεία,στη συνέχεια και μόλις προχτές το αστάροσα (πάλι μετα απο προτροπή φίλου,αφου προσωπικά δεν είχα καμία ιδέα απο τισ συγκεκριμένες εργασίες). Η σκεπή του δώματος ηταν ελλενίτ στηριζόμενο σε δοκάρια και απο κάτω καρφωμένο στα δοκάρια ειχε φύλλα μεγαλα κόντρα πλακέ σε κακή κατάσταση φυσικά και το ξήλωμά τους(κοντρα πλακέ) ηταν η πρώτη εργασία που έκανα. Μετά απο 2 εβδομάδες προσωπικής εργασίας και ενώ ημουν αρκετά περήφανος για το αποτέλεσμα,είχε μείνει μόνο το βάψιμο, το οποίο ηταν και το μονο που στην αρχη νόμιζα πως χρειαζόταν το δωμάτιο. Χτές μόλις έμαθα τυχαία ενώ έψαχνα αν μπορώ να περασω με πλαστικό χρώμα το ελλενίτ, για τις επιπτώσεις του και ολα τα σχετικά. έχω σχεδον τελέιώσει την προσπαθεια να φτίαξω ενα δικό μου δωμάτιο το οποίο ήθελα να το χρησιμοποιήσω σαν γυμναστήριο,με μερικά βαράκια, ενα σάκο του μπόξ και ένα ποδήλατο και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος και περήφανος, μαθαίνοντας πράγματα,υλικά και εργασίες που δεν φανταζόμουν και δεν ήξερα οτι αν έκανα θα είχαν θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει καποια εργασία που μπορώ να κάνω για να συνεχίσω αυτη την προσπάθεια? Διάβασα για εταιρείες που αναλαμβάνουν την αποξήλωση και στη συνέχεια ακομα και την εγκατάσταση νέας οροφής με ενα υψηλό κόστος για τα δικά μου δεδομένα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να ξέρω οτι αυτή η σκεπή που είναι σε απόσταση μικρότερη απο 40 εκατοστά απο το κεφάλι μου δεν θα είναι επικίνδυνη για την υγεία μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.