Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimifo

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

dimifo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστω ! αυτο ειπα και γω. ας παει λοιπον στον αλλον και θα συνεχισει να ειναι παρανομος. Βεβαια αυτο θα φανει οταν ερθει η ωρα να κανει καποια κινηση σχετικα με το αυθαιρετο και μεχρι τοτε θα ειμαι εγω η μηχανικος που πηγε να τον "φαει".....
  2. καλημέρα! έχω το εξής θέμα: ο πελάτης μου έχει ένα ισόγειο 35 τμ εντός σχεδίου προ του 55 (φαίνεται στην αγοροπωλησία που έγινε το 49), και έφτιαξε ένα αυθαίρετο κτίσμα το 2002 από πάνω αλλά 35 τμ. Θέλει να νομιμοποιήσει αυτήν την προσθήκη με το νόμο 4014. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν στο φύλλο καταγραφής βάζω ότι έχει άδεια το κτίριο. Επειδή είναι προ του 55 είναι ναι μεν νομίμος υφιστάμενο αλλά από κει και περά ο ιδιοκτήτης δεν έχει κάτι άλλο (έστω και νόμιμο περίγραμμα). αν δηλώσω ότι δεν έχει άδεια η τιμή του προστίμου διπλασιάζεται. Απλά κρίθηκα έντονα όταν του είπα την τιμή (χωρίς οικοδομική άδεια )για το λόγο ότι είχε πάει πριν από μένα σε άλλο μηχανικό που του έβγαλε πρόστιμο συμπληρώνοντας στη δήλωση ότι υπάρχει άδεια και του έβγαλε τη μίση τιμή. Στο ΤΕΕ απάντησαν ότι δεν γνωρίζουν. Ποια η αποψη σας.
  3. Συναδελφοι καλημέρα. ειμαι στη διαδικασια καποιας τακτοποιησης αυθαιρετου και απο την αρχικη υποβολη μπηκα σημερα στην προσωρινη υποβολη. Το θεμα ειναι οτι για να προλαβω την αυριανη απεργια εκανα αυτη τη διαδικασια και βγηκε απο το συστημα οτι ο πελατης μου πρεπει να πληρωσει μεχρι αυριο ( γυρω στα 4000) με εφαπαξ πληρωμη. Κανονικα δεν θα επρεπε να δωσουν καποια παραταση??? να του πω οπωσδηποτε να πληρωσει μεχρι τις 22 Δεκεμβρη που μου δινει το συστημα??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.