Μετάβαση στο περιεχόμενο

argiro81

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

argiro81's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μέσα είναι...δε νομίζω οτι είναι μονωμένα απλά πετροβάμβακα έχουν βάλει απο μέσα(μέσα είναι τα καλώδια και οι μετασχηματιστές)...τι εννοείς οτι η επένδυση δεν είναι σοβαρή?Δεν μπορώ να κλείσω την κάτω τρύπα και να ανοίξω μια στην τσιμεντοσανίδα για εκτόνωση για να μη λιώσουν ολα?
  2. Χρόνια πολλά σε όλους,άναψα πρώτη φορά το τζάκι απο τη στιγμή που φτιάχτηκε και άνοιξε η επένδυση στα σημεία που έχω σημειώσει στη φώτο(οι αρμοί),φαντάζομαι λόγω συστολής-διαστολής(δε γνωρίζω τίποτα απο τζάκια κλπ).Ξέρετε τι μπορώ να κάνω?(Γνωρίζω οτι έβαλαν megabox στους αρμούς,τσιμέντο,λάσπη και κόλλα πλακιδίων απο πίσω)Το μαντέμι έχει 2 πόντους κενό απο την επένδυση η οποία κόλλησε στο τσιμέντο του τζακιού...δεν ακουμπάει...Και η τρύπα απο κάτω που φαίνεται είναι για να φέρνει αέρα απο έξω. Και μια δευτερεύουσα απορία,το πάνω μέρος είναι τσιμεντοσανίδα,με σποτάκια όπως βλέπετε,χτές που την έπιασα ηταν ζεστή,να ανησυχήσω(έχει μόνωση απο πετροβάμβακα)?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.