Μετάβαση στο περιεχόμενο

anasmars

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

anasmars's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην Τζέντα βρίσκεται ο αδερφός μου εδώ και 2 χρόνια.Ασχολείται με άσχετο αντικείμενο με το δικό μου.Θα πάω για ''διακοπές'', για όσο με βγάλουν τα λεφτά που έχω στην άκρη,με σκοπό να γυρίσω όσες περισσότερες εταιρίες μπορώ.Εάν με το καλό με θέλει η εταιρία, κανονίζει αυτή μετά με την άδεια εργασίας.Το θέμα είναι να τους πείσω να με πάρουν για δουλειά.Εκεί είναι το μανίκι.
  2. Είμαι πτυχιούχος Μηχανικός Δομικών Έργων και σκέφτομαι να κάνω αίτηση στο ανοικτό πανεπιστήμιο στον τομέα Διαχείριση Τεχνικών Έργων MSc. Το θέμα είναι το εαν μου δίνει περισσότερα δικαιώματα σαν μηχανικό, εάν αξίζει, γιατί είναι 2 χρόνια και στοιχίζει γύρω στα 3.200 ευρώ και επειδή σκεφτόμουν να φύγω για ένα διάστημα στην Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Τζέντα με την ελπίδα εύρεσης εργασίας στο πτυχίο μου, εάν η προϋπηρεσία αξίζει περισσότερο από τον τον συγκεκριμένο τίτλο.(με την προϋπόθεση ότι βρίσκω δουλειά εκεί.) Είμαι 29 χρονών, με 0 προϋπηρεσία και αξιοποιώ το πτυχίο μου δουλεύοντας ως σερβιτόρος. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Και χρόνια πολλά!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.