Μετάβαση στο περιεχόμενο

georgbax

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by georgbax

  1. Καλησπέρα , Εγώ έχω ενα μάλλον αντίθετο πρόβλημα από τους προηγούμενους . Κατα έναν περίεργο τρόπο ο παππούς μου πριν απο καμια 30-35 χρόνια εφτιαξε ένα λυόμενο , πήρε ρευμα , νερό και έκανε και βόθρο . Το οικόπεδο είναι εκτός σχεδίου και μη άρτιο . Ακόμα κανείς δεν το έχει καταγγείλει . Όμως πλέον το κτίσμα εχει καταστεί μη κατοικίσιμο ( φυσικη φθορά ) και ο παππούς δεν ζεί πλεον . θέλω λοιπον εγω να αξιοποιήσω το οικόπεδο και να βάλω στον χώρο του κτίσματος μία τροχοβίλλα . Τι προβλήματα υπάρχουν , και τί με συμβουλεύτε να κάνω ?
  2. Και εγώ κάποιο παρόμοιο πρόβλημα έχω , υπήρξε μια κατασκευή πρίν απο το '75 με ρεύμα και νερό και αποχέτευση , ακόμα και τηλέφωνο. Είναι φτιαγμένο απο ξύλινο σκελετό και πάνελ και σκεπή απο ελενιτ ( δεν είμαι σίγουρος για το πως γραφεται ) . Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αλοιώνεται ι κατασκευή και ψάχνω να βρώ έναν τρόπο να το επισκευάσω και να μείνω μόνιμα εκει , στην περιοχή για τα τετραγωνικά του οικοπέδου δεν επιτρέπεται καμία κατασκευή . ( ίσως κατι εξ αδιαιρέτου με κάποιο γείτονα ) Αν έκανα κάποιο λάθος στο πώς και πού έγραψα το μύνημα παρακαλώ να είστε επιεικέις και να με βοηθήσετε να το γράψω σωστα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.