Μετάβαση στο περιεχόμενο

QwQ30

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  1. Χμ..Με βάζεις σε σκέψεις αλλά πριν διαβάσω το μήνυμα σου σε έστειλα άλλο ένα μήνυμα ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και επειδή και εμένα με προβλημάτισε αυτό με την Solarwatt με τα έτη εγγύησης η έρευνα μου κατέληξε σε άλλα 2 ακόμα πάνελ τα οποία σου απέστειλα στο μήνυμα,αν μπορούσες σεβόμενος τον χρόνο σου και τις γνώσεις σου,να απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα θα με βοηθούσες πάρα πολύ! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και για το ενδιαφέρον σου.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Mου προτείνουν το πανελ το πανελ Solarwatt P210-60 GET AK 235 W και αντιστροφέα Kostal,Μου τα σύστησαν ως Γερμανικα 100% και αξιόπιστα,αυτο πού με προβληματίζει είναι η χαμηλη σε χρόνο εγγύησ που δίνει 5 έτη μόνο στο προιόν και με υποπτεύει λίγο,αλλά δεν τα έχω ακούσει και εγώ να τα βάζουν πολλοί,η τιμή βέβαια που με έδωσαν είναι πολύ καλή και ρωτάω αν μπορώ να επιλέξω κάτι άλλο εξίσου καλό που θα αντέξει για χρόνια,Εσύ σαν επαγγελματίας τι θα πρότεινες να επιλέξω?Ελεύθερα οι αποψεις σου και ψάχνω απο έμπειρους στο χώρο απαντήσεις.
  3. Παρακαλώ λόγω επικείμενης τοποθέτησης στο σπίτι μου Φ/Β 10 Κw μου έδωσαν προσφορα για SOLARWATT με μια καλή τιμή σύμφωνα μ ετα λεγόμενα του εγκαταστάτη!Τα γνωρίζει κανείς τα συγκεκριμένα πάνελ?Έχει τοποθετήσει κανεις να μου πεί σχόλια και αν μπορω να επιλέξω κάτι καλύτερο αντι αυτών?Παρακαλώ θα ήθελα τις γνώμες σας και τις όποιες γνώσεις έχετε για τα συγκεκριμένα πάνελ!Τι θα μου προτείνατε ως την καλύτερη επιλογή? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων όλους
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.