Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜRC

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

ΜRC's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα εχω νοικιάσει έναν χώρο και έχω κολλησει στο ηλεκτρολογικο σχεδιο στο οποιο ο ηλεκτολογος που το χει αναλαβει θέλει να επισυναψει πιστοποιητικο γειωσεως.Αυτό που θέλω να μάθω είναι πόσα Ω πρέπει να είναι η γείωση και αν υπαρχει καποια νομοθεσια που να λεέι ποσο πρεπει να ειναι η σωστη μετρηση,γιατι ο καθενας ηλεκτολογος μου λεει τα δικα του.
  2. Καλησπέρα σας,υπάρχει καμιά πατέντα για να χωρίσω μία παροχή της ΕΥΔΑΠ σε 2 ; για να πηγαίνουν σε 2 διαμερίσματα γιατί από τι έμαθα η νέα παροχή για να έρθει θέλει 3 μηνες και κοστίζει 6 εκατοσταρικα βαλτε και σωλήνες...πάει μακριά η βαλίτσα,,
  3. Καλησπέρα σας,γνωρίζει κανείς πόσο στοιχίζει περίπου η αλλαγή από επαγγελματικό χώρο σε κατοικία (ο χώρος είναι 360 τ.μ,4ος) και αν στην τελική αξίζει τον κόπο? σας ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα σας,αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα:Εχω έναν όροφο (3ος) ο οποίος σπάει σε Γ1 (199,80τ.μ)και Γ2 (244).ο Γ2 ενοικιάζεται και θέλω να νοικιάσω μέρος του Γ1 το οποίο δεν ξέρω με ακρίβια πόσα τετραγωνικά είναι.Θα χρειαστώ αρχιτέκτονα;Και αν ναι πόσο θα είναι η αμοιβή του στο περιπου;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.