Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostisagh

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

kostisagh's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδιά καλησπέρα, Επειδή το πρόβλημα δεν δύναται να διορθωθεί (αφορά το topic: Απόσβεση ήχου σε καινούργια παράθυρα) τα παράθυρα θα ξηλωθούν και θα αντικατασταθούν με καινούργια. Πλέον την συγκεκριμένη εταιρεία δεν θέλω να την ξαναδώ, αποφάσισα να πάω σε διαφορετική απλά όπως λέει και ο σοφός λαός ότι όποιος καεί με τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι θα ήθελα κάποιες συμβουλές ώστε να μην ξαναπέσω θύμα άγνοιας. Για παράδειγμα τι να προσέξω, σε ποιος να απευθυνθώ, και ακόμα αν δεν θεωρείτε διαφήμιση θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια σοβαρή εταιρεία. Σας ευχαριστώ
  2. Λοιπόν ήρθε σήμερα στο σπίτι ο τεχνικός διευθυντής της εταιρείας (διέκρινα μια τάση συμβιβασμού) ενώ είχα την τεχνική αναφορά στα χέρια μου (υπογεγραμμένη από τον ίδιο) ανέφερε ότι το πρόβλημα έγκειται στα λάστιχα και σε κάποια αμορτισέρ. Έντυπο CE δεν μου έδωσε αλλά είναι υποχρεωμένος να μου δώσει. Για παράδειγμα, όσον αφορά την διαφορά του ήχου όταν μιλάω έξω από το παράθυρο σε απόσταση 10 μέτρων συζητάω κανονικά με αυτόν που βρίσκεται μέσα. Ακούω το σκυλί του γείτονα 300 μέτρα μακριά (όχι μόνο το ακούω ξυπνάω κιόλας). Μάλλον είναι το πρώτο που αναφέρεις. Που μπορώ να βρω κάποιον να μου κάνει μια πραγματογνωμοσύνη?
  3. O αλουμινάς ναι είχε πιστοποίηση, του ζήτησα συγκεκριμένα θερμοδιακοπτώμενα και ενεργειακά κρύσταλλα σύμφωνα με το ενεργειακό πιστοποιητικό. Ούτως η άλλως μου έδωσε ενεργειακά πιστοποιητικά. Ο αέρας περνάει από τα επάλληλα ανάμεσα, δεν ήταν ο αλουμινάς της γειτονιάς αλλά ούτε και καμιά τεράστια μονάδα. Επίσης, μόνο ένα παράθυρο δεν είναι θερμοδιακοπτώμενο καθόλου, ενώ τα υπόλοιπα είναι μέσα στις προδιαγραφές. Από την στιγμή όμως που έχει την πιστοποίηση της εταιρείας και πουλάει την συγκεκριμένη φίρμα δεν με ενδιαφέρει τι εργαλεία είχε, τι προσωπικό ή τι τεχνογνωσία.
  4. Ναι αυτός που μου τα έφτιαξε τα τοποθέτησε. Απλώς όταν για παράδειγμα τοποθετείς αλουμίνια europa ή alousystem η κατασκευή θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τα στάνταρ της εταιρείας. Ένας θεός ξέρει τι θα κάνω, ένα παράθυρο δεν είναι θερμοδιακοπτώμενο, και μάλλον τίθεται θέμα εξαπάτησης και δικής μου αλλά της τράπεζας (είμαι στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ'οίκων), κοινώς την πάτησε διότι δεν θα πάρει φράγκο αλλά θα κινηθώ και νομικά εναντίον του, αλλά και της εταιρείας.
  5. Λοιπόν επανέρχομαι με νεώτερα. Σήμερα ήρθε ο τεχνικός της εταιρίας, τα λόγια του ήταν "τα παράθυρα είναι απαράδεχτα, εγώ δεν θα τον πλήρωνα" για να μετρήσει ηχομόνωση και θερμο-διακοπή ούτε λόγος. Μου ανέφερε χαρακτηριστικά " τι να μετρήσω αφού βάζω το χέρι και περνάει αέρας", επίσης το κουτί του ρολού δεν ήταν ενεργειακό και και και... Αν μπορείς κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα, η φίρμα εταιρία θα μου στείλει μια τεχνική έκθεση με τις κακοτεχνίες και τις παραλήψεις. Το βλέπω μετά να καταλήγω στα δικαστήρια, ευτυχώς που δεν τον έχω πληρώσει διότι δεν πρόκειται να πάρει δραχμή.
  6. Μάλλον τίθεται θέμα κακής τοποθέτησης, ή καλύτερα κακής κατασκευής... Το βάρος του υαλοπίνακα είμαι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος. Από ότι μου ανέφερε η κατασκευάστρια εταιρία πραγματικά θα έπρεπε η διαφορά να ήταν σημαντική, αισθητή και ουσιαστική. Αλλά επειδή τα παραπάνω είναι σχετικά και υποθετικά, φοβούμαι πως ούτε και με την εταιρία θα βγάλω άκρη. Εκτός και αν υπάρχει κάποιο τρανταχτό ελάττωμα.
  7. Και μένα χρειάζονται κάποιο σπρώξιμο αλλά και πάλι κάτι δεν μου κάθεται καλά, επικοινώνησα με την εταιρία και θα μου στείλουν τεχνικό να κάνει μετρήσεις. Σήμερα τα κοίταξα και με τον μηχανικό μου και ούτε αυτός διαπίστωσε επαρκή ηχομόνωση.
  8. Ναι είναι αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια. Δεν μου δίνουν την εντύπωση ότι κλείνουν τόσο ερμητικά.
  9. Καλημέρα, Πρόσφατα άλλαξα τα κουφώματα του σπιτιού μου μέσω του προγράμματος εξοικονόμηση κατ' οίκων, με καινούργια θερομοδιακοπτώμενα. Τα προηγούμενα κουφώματα ήταν ξύλινα χωρίς ουσιαστικά να προσέφεραν κάποια ηχοδιακοπή. Στα καινούργια δεν φαίνεται να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, δηλαδή ότι ακούω με ανοιχτώ το παράθυρο ακούω και με κλειστό, πραγματικά η ηχομόνωση είναι ελάχιστη. Οφείλεται σε κακή εργασία, πρόβλημα ηχομόνωσης των τοίχων... ή κάτι άλλο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Κωνσταντίνος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.